Imagini in EXCLUSIVITATE! Cum arata coroana celei care va castiga sezonul cinci “Bravo, ai stil!”?

Autor: R.V.
Actualizat: 04 sep 2020, 14:30

Maine seara, incepand cu ora 22:00, la Kanal D, telespectatorii vor fi martorii unei experiente inedite, ai unui show care se anunta grandios. Dupa sase luni de competitie stilistica, telespectatorii vor afla, in direct, cine va fi incoronata Cea mai stilata femeie din Romania. 

Castigatoarea, aleasa in urma voturilor telespectatorilor, prin vot direct, va intra si in posesia premiului de 100.000 de lei. Pretioasa coroana, care va fi asezata pe capul castigatoarei sezonului cinci, este o adevarata bijuterie care atrage toate privirile. 

Cine va fi incoronata "Cea mai stilata femeie din Romania" si cine va intra in posesia premiului de 100.000 de lei, veti putea afla urmarind maine seara, in direct, deznodamantul celui de-al cincilea sezon “Bravo, ai  stil!”, numai la Kanal D!

Iata cum arata coroana celei care va castiga sezonul cinci “Bravo, ai stil!”:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul