Imagini in EXCLUSIVITATE din casa in care a trait familia Ceausescu! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 aug 2021, 00:55

Despre banii lui Nicolae Ceausescu s-a vorbit, se vorbeste si se va mai vorbi de acum multi ani de acum inainte. Si asta pana cand autoritatile vor descoperi ce sume de bani aveau acestia in strainatate, cert este ca Nicolae si Elena Ceausescu nu au avut nicio avere.

Totusi principiul sarac si cinstit nu functioneaza si in acest caz pentru ca tovarasii erau atat de siguri de influenta pe care o aveau incat nu s-au gandit sa-si treaca averea pe numele lor. Cu toate acestea au trait intr-un lux cum rar se vedea in vremurile acelea. Urmareste un material prezentat in EXCLUSIVITATE in cadrul emisiunii" Asta-i Romania" si intra in casa lui Nicolae Ceausescu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.