Imagini in premiera cu actrita Neslihan Atagul si fostul ei iubit! La 20 de ani, a inceput o relatie cu un tanar actor si producator. Uite cum aratau cei doi impreuna la acea vreme

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 08 apr 2017, 12:11

Neslihan Atagul este considerata una din cele mai promitatoare actrite din Turcia, avand o varsta destul de frageda cand a intra tin acesta lume si chiar a reusit sa cucereasca milioane de oameni cu rolurile pe care le face.

Actrita Neslihan Atagul are doar 24 de ani, insa cariera ei in domeniul cinematografic este promitatoare, avand in vedere rolurile pe care le-a interpretat pana acum. Insa, Neslihan este o persoana foarte discreta in viata de zi cu zi si nu ii place sa se afiseze cu lucruri personale incercand sa isi tina familia departe de ochii presei desi este dispusa oricand sa faca declaratii despre ea si partenerul ei de viata, Kadir Dogulu cu care s-a casatorit in 2016.

Insa, Neslihan a mai avut o relatie de notorietate cu Ali Barkin, actor si producator. Cei doi aun inceput sa se intalneasca in 2012 si tot in acelasi an s-au despartit desi parea o relatie extrem de serioasa. Pe atunci, Neslihan abia implinea 20 de ani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi de mana intr-un celebru cartier rezidential din Turcia.

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.