Imagini noi cu Anamaria Prodan din Dubai! Declarații în premieră făcute de sexy impresară: "Da, mă mărit imediat!"

Author: Alice Popescu

Anamaria Prodan s-a întors la viața ei de lux din Dubai și nu a ezitat o secundă să nu se afișeze exact ca o femeie de afaceri puternică.

Anamaria Prodan se afla în plin divorț, însă nimic nu a oprit-o de a se întoarce la viață de lux din Dubai chiar daca pentru scurt timp, impresara declarând că doar afacerile o mai țin acolo. După ce a părăsit în tromba Romania dedicandu-i un mesaj cu subînțeles fostului sau soț, odată ajunsa în Dubai, Anamaria a strălucit la propriu, afișând o ținută statuara și cu zâmbetul mereu pe buze.

În schimb, tot ea a recunoscut că în ciuda, aparentelor în sufletul ei este o lupta permanenta și chiar și în momentul când a acordat un interviu pentru fanatik.ro despre țoață situația divorțului, Anamaria a declarat că că în fiecare zi plânge.

Citeste si: Ultimul mesaj al Anamariei Prodan pentru Laurențiu Reghecampf înainte de a pleca din țară! Fiica ei și alte vedete au reacționat imediat

Anamaria Prodan, declaratii in premiera din Dubai

În schimb, impresara a fost prezenta în Dubai la evenimente care mai de care mai luxoase alaturi de mari oameni de afaceri cu care nu a ezitat să interacționeze și să se fotografieze. Tot pentru aceeași publicație, în timp ce se afla în Dubai, Anamaria Prodan a fost foarte tranșantă despre viață ei sentimentala declarând că: "Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă vă trata că pe o zână.

Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani…Bărbatul perfect? În momentul în care intru cu el undeva – așa cum i-am spus și lui– trebuie să se facă liniște. Toată lumea trebuie să spună că a venit Anamaria Prodan cu soțul sau cu iubitul ei. Dacă într-o sală sunt murmure și zâmbete, și coate, când întră soțul meu înseamnă că nu este ceea ce trebuie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Referitor la posibilul sau iubit, Anamaria Prodan nu a negat acest lucru și a dat de înțeles că ar exista cineva în viață ei, însă nu este cel despre care presa din Romania a scris.

Citeste si: Gigi Becali, amendat după ce a discriminat-o pe Anamaria Prodan: "Deocamdată vedeți doar atât urmează și restul, mai încolo"

Anamaria Prodan despre un posibil iubit

"Da. Eu sunt un om fericit pentru că sunt sigură că orice se întâmplă în viaţa mea şi orice s-a întâmplat în viaţa mea se întâmplă cu un anumit motiv. Si cred că, dacă se eliberează un loc de lângă mine, pe locul ăla se va aşeza cineva care, într-adevăr, merită să stea acolo.

Eu toata viata mea am tins foarte sus şi poate am deranjat uneori. Chiar pe copiii mei şi sotul meu, cu aceste cerinţe duse la extrem. Trebuie să fim cei mai buni. Trebuie să luptăm să fim cei mai buni, trebuie să fim un exemplu de familie şi fiecare dintre noi să fim un exemplu în viaţă. Când copiii şi nepoţii mei vor băga numele meu, Ana Maria Prodan pe Google, acolo trebuie să iasa numai lucruri frumoase."

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.