IMAGINI IN PREMIERA cu Burak Ozcivit si Fahriye Evcen de la Noaptea de Henna, obiceiul dinaintea nuntii!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 iun 2017, 09:30

Fotografi, ziaristi si paparazzi sunt pe urmele lor la fiecare pas si nu le rateaza niciun eveniment important din viata lor, asa ca cei doi indragostiti au fost surprinsi la unul din obiceiurile care preceda nunta.

Burak Ozcivit si frumoasa lui logodnica Fahriye Evcen au participat la Noaptea de Henna. Mai multe filmulete si poze au iesit la iveala de la evenimentul la care au participat si alti actori, prieteni buni cu cei doi precum actrita Asli Enver.


La început, mireasa şi restul fetelor dansează şi mănâncă cât mai mult pentru a scăpa de emoţiile dinaintea nunţii. Apoi, mireasa se schimbă într-o rochie tradiţională cu broderii numită Bindali şi îşi acoperă chipul cu un văl roşu, tot brodat.
Stilul rochiei variază în funcţie de regiune şi poate fi roşu, verde sau albastru cu auriu/argintiu.  


Când mireasa e gata, una dintre ajutoarele ei, de obicei domnişoara de onoare, strânge laolaltă toate femeile nemăritate din cameră şi le dă câte o lumânare. Cu lumânările aprinse, aceste fete vor merge în cerc de 7 ori în jurul a 2 scaune pe care stau mirii.
Domnişoara de onoare este ultima persoană care trece prin faţa mirilor şi ţine o tavă cu henna.


Aceasta va aplica henna pe mâinile mirilor în timp ce unul dintre bătrâni spune rugăciunile. Înainte să fie vopsite mâinile, soacrele trebuie să-i „mituiască” pe miri cu bănuţi de aur. Doar după aceea, ei vor deschide pumnii şi henna va fi aplicată în formă de cerc în mijlocul palmei sau pe buricele degetelor.
După aplicare, mănuşi roşii sau verzi sunt puse peste mâini.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.