Imagini in premiera cu cele 10 concurente din emisiunea “Bravo, ai stil!” Uite cum arata tinerele care se vor bate pe un premiu de 100.000 de lei in cel mai tare show al anului!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:16

Paparazzii WOWbiz.ro au fost pe platoul celui mai asteptat show al toamnei, “Bravo, ai stil!” si va prezinta, in premiera, imagini cu cele zece concurente care se afla in competita vietii lor – premiul de 100.000 de lei si o colaborare in televiziune.

Blonde, brunete, minione, mai plinute sau cu masuri demne de un adevarat manechin, fiecare dintre aceste tinere demonstreaza cu orice pret juratilor emisiunii, Iulia Albu, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu, ca au stil si ca merita sa ramana in competitie pentru a castiga premiul cel mare: titlul de cea mai stilata femeie din Romania.


“Am mari emotii! Nu stiu daca am facut alegerea corecta si nu ma pot baza pe parerile fetelor pentru ca, pana la urma, suntem rivale.
Sper ca juriul sa fie ingaduitor!”, spune una dintre concurente.


Competitia a inceput inca din cabina de machiaj, fetele se studiau una pe cealalta si isi arunca sageti din priviri. Tensiunea s-a mutat rapid si in platoul emisiunii, acolo unde unele dintre concurente si-au aparat alegerile in fata criticilor acide ale contracandidatelor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Din
22 august, de la ora 17:00, nu ratati marea premiera a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzat de luni pana vineri, de la ora 17:00 si duminica, de la ora 20:00, la Kanal D!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.