Imagini in premiera cu cele mai in voga ACTRITE din Turcia fara MACHIAJ! Transformarea lor este uluitoare. Pe unele nu le mai recunosti. Cum arata indragita actrita Neslihan Atagul din "Dragoste infinita" fara strop de make-up!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 mai 2017, 17:10

Machiajul le-a transformat complet pe unele actrite din celebrele seriale turcesti.

Mai multe actrite din serialele de succes din Turcia au fost surprinse fara strop de make-up, iar diferenta in cele priveste este uimitoare. Daca in seriale, ele apar cu tenul impecabil si parul aranjat, in viata de zi cu zi si ele sunt oameni normali cu defefecte mai mult sau mai putin vizibile. Insa, uneori, diferenta dintre cum apar pe micile ecrane si cum sunt surprinse pe strada, este atat de mare incat cu greu poti recunoaste ca este vorba despre o vedeta.

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal) si FAHRIYE EVCEN, decizie uluitoare inainte cu o luna de nunta mult asteptata! Iata cum si-au surprins prietenii si rudele! Vezi ce masura au luat!

Cu toate acestea, niciuna dintre actrite nu se sfieste sa apara cu fata nemachiata. Astfel, Neslihan Atagul adora in timpul liber sa nu isi puna niciun fel de machiaj, iar diferenta este si la ea vizibila.

Insa, cel mai mult, se vede la celebra actrita Nurgul Yesilcay care, fara machiaj, arata cu totul altfel de cum ne-a obisnuit. Iata si un colaj de imagini cu cele mai in voga actrite din Turcina, fara un strop de machiaj!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.