Imagini in PREMIERA cu Gabi Cristea si fostul ei sot cand se iubeau cu adevarat!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:07

Gabi Cristea si fostul ei sot s-au iubit patimas, dar brusc intre ei a intervenit o ruptura. Au ajuns sa divorteze, dar au ramas cu amintirile frumoase, chiar daca acum au ajuns sa se certe cu inversunare.

Cei doi s-au cununat la Paris, iar mai apoi au petrecut vacante de vis in Turcia, Bulgaria si alte tari ale lumii. In filmuletele din arhiva personala a celor doi se vede ca acesta si Gabi au fost pana peste cap de indragostiti. Zambeau tot timpul, dansau non stop, iar amandoi respirau iubire prin toti porii.

Gabi chiar a zambit cu pofta cand a rememorat imaginile si a vorbit cu nostalgie despre acele clipe.
"In perioada in care am fost casatoriti noi am mers foarte des in Turcia. Ne placea acolo. Atunci, in 2011, am mers cu niste prieteni si ne simteam foarte bine", a spus Gabi la WOWbiz.

Vezi aici imaginile VIDEO!

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.