IMAGINI in premiera cu Vladimir Draghia din Republica Dominicana! Ce nu au surprins camele de filmat

Author: Alice Popescu
Actualizat: 20 iul 2022, 18:20
Vladimir Draghia, exasperat ca fiica lui, Zora, tine cu echipa Razboinicilor
Sursa: Instagram

Vladimir Draghia se simte foate atasat de tot ce a insemnat competitia din Republica Dominicana, de aceea sta cu ochii si pe acest sezon din Survivor Romania.

Traseele s-au schimbat, concurentii fireste sunt altii, cu alte caractere, alt potential, alte asteptari, insa pentru Vladimir Draghia emotiile si adrenalina au ramas chiar daca acum este un simplu spectator. Cu siguranta, odata cu cei aflati in Arena, simte aceleasi emotii ale jocului, mai ales ca este Faimos convins.

Vladimir Draghia, un Faimos convins! Pe cine sunstine castigatorul Exatlon de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Cand se difuzeaza Survivor Romania 2021, sezonul 2! Emisiunea va fi pe TV de joi pana duminica, de la ora 20:00

Intr-un mesaj pe o retea de socializare, Vladimir a si recunoscut ca unul dintre concurenti de la Faimosi i-a atras atentia si il place foarte mult pentru evolutia lui de pana acum. Zannidache este Faimosul pe care pariaza Draghia pana la sfarsitul competitiei.

Dar, sa nu uitam ca Vladimir s-a reintors in Republica Dominicana dupa competitia pe care a castigat-o si in calitate de antrenor al Faimosilor si nu singur, ci impreuna cu intreaga familie, adica alaturi de sotia lui, Alice si Zora. Cei trei au petrecut cateva luni bune acolo, iar Vladimir le-a aratat toate locurile prin care castigatorul primului sezon Exatlon a fost. La acea data fiica lui, Zora, avea doar doi ani, insa suficient de mult incat sa ramana impresionata de tot ceea ce se intampla la Exatlon.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vladimir Draghia si fiica lui, Zora, disputa apriga pe tema Survivor Romania

Citeste si: Reactia lui Vladimir Draghia cand a fost intrebat cu cine tine de la Survivor Romania 2021! Te-ai fi asteptat la asta din partea lui?

Vladimir chiar i-a aratat traseele pe care aveau sa le parcurga concurentii, tot ce se afla in spatele echipei de filmare, astfel incat micuta s-a simtit ca acasa. Nu degeaba Zora este familiarizata cu tot ce se intampla la Survivor Romania si urmareste competitia alaturi de tatal ei, insa exista o mica problema pe care Vladimir incearca sa o elimine, adica pustoaica este Razboinica, mai pe intelesul tuturor, lucru care il scoate din minti pe Faimosul Draghia.

Nici macar cu amenintari, Zora nu renunta la statutul de Razboinica. Cine stie, poate in Republica Dominicana, Zora a fost foarte impresionata de echipa Razboinicilor incat a vrut sa ii sustina pana la capat.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.