Imagini in premiera de la nunta lui Alin Salajean cu Diana! Cum a cerut-o de nevasta si cum au aratat cei doi la cununia religioasa

Autor: Alice Popescu
Alin Salajean este unul dintre cei mai competitivi concurenti de la Survivor Romania 2021

Nu mai incape indoiala ca Alin Salajean de la Razboinici este topit dupa sotia lui, Diana si ar face orice pentru ea.

Alin Salajean a recunoscut slabiciunea pe care o are fata de sotia lui, Diana si de fiecare data cand Razboincii primesc vesti de acasa, de la prieteni, este imposibil ca Alin sa nu se gandeasca cel mai mult la ea si sa nu lacrimeze. Si Diana a recunoscut ca ei nu au stat niciodata despartiti atat de mult timp si ca si ea face fata cu greu distantei, insa accepta faptul ca Alin s-a dus la Survivor Romania sa isi depaseasca limitele si sa vina acasa cu trofeul pentru a...se

intoarce inapoi in Republica Dominicana intr-o binemeritata vacanta pentru ca tot isi dorea ea sa mearga acolo.

Cum a cerut-o de sotie Alin Salajean pe Diana

Citeste si: Legatura lui Alin Salajean de la Survivor Romania 2021 cu o super vedeta. Razboinicul a recunoscut totul fara nicio rusine si a facut public

"Am plans de emotie ca l-am vazut pe el plangand.

Trebuie sa fie puternic. Cu banii, ne-am duce inapoi inapoi in Republica Dominicana. Eu il astept, muncesc in continuare si ma vad cu prietenii si familia. Eu sunt foarte independenta, ma descurc, daca se strica ceva, am prieteni. Nu l-am scos de la intretinere, oricum eu consum apa cat pentru doi. Alin nu este genul sa se ocupe de schimbat becul sau cand se strica ceva prin casa, asa ca oricum chemam electricieni sau instalatori, el isi face meseria de prezentator si se ocupa cu sportul, nu are treaba cu aceste lucruri..."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum au aratat Alin si Diana in ziua nuntii

Citeste si: Alin Salajean, din nou in hohote de plans la Survivor Romania dupa ce a auzit asta despre Diana, sotia lui in timpul competitiei:"Toata lumea stie ca eu..."


Ultima data, Razboinicul Alin a plans cand a auzit mesajul celor mai buni prieteni ai lui si ai Dianei si era invitabil ca gandul lui sa nu zboare acasa, la cea pe care o iubeste mai presus de orice si pentru care ar face orice. Alin a si declarat ca daca e sa piarda la Survivor Romania 2021, este pentru ca nu isi poate controla dorul de Diana.

Cei doi sunt impreuna de foarte multi ani. Nunta au facut-o acum cinci ani, insa se iubesc la fel de mult si acum.

Nu mai spunem ca Alin este un romantic incurabil si a cerut-o de nevasta pe Diana, exact ca in filme fara ca ea sa aiba habar si in fata unei multimi intregi de oameni. La vreme respectiva, Diana s-a mandrit mult timp cu inelul de logodna primit de la Alin, iar apoi a urmat cununia religioasa unde cei doi au imbraca tinute simple, dar foarte rafinate.

Diana a purtat un machiaj desprins parca dintr-o poiveste cu zane, iar rochita din dantela i-a completat perfect intreaga aparitie. De atunci, cei doi sunt nedespratiti pana cand Alin a plecat la Survivor Romania 2021.

"Sunt cei mai buni prieteni ai nostri si le multumesc pentru mesajul asta o sa imi dea putere pentru cel putin inca o saptaman, doua sa uit de toate. Asta este mesajul pe care il asteptam. Andreea si Razvan, va multumesc si va iubesc pentru toata sustinerea si stiu ca Diana...Slabiciunea mea, am spus-o si o tot repet, nu sunt foamea si conditiile aspre, nici podeaua pe care dormim, ci dorul de prietenii mei si dorul de Diana pentru ca sunt unul dintre cei mai norocosi oameni pentru ca am prieteni adevarati," a declarat Alin  Salajean dupa ce a vazut tot mesajul din partea prietenilor lui.