Imagini IN PREMIERA din culisele finalei "Bravo, ai stil!" Cum a fost surprinsa Silvia, castigatoarea show-ului, inainte de emisie

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:49

Iata ce emotii si ce sentimente a trait in culise Silvia.

Inainte de a afla ca ea este castigatoarea serii, Silvia abia daca putea sa-si stapaneasca emotiile in culise. "M-am consumat ca o butelie. Cred ca fac implozie", a marturisit aceasta.

Cu emotii, dar sigura pe sine, Silvia era convinsa ca ea va castiga. Deodata, s-a instalat o stare de calm chiar inainte de inceperea emisiunii. "Simt ca a fost o furtuna extrema iar acum este o liniste deplina si sunt pe o plaja in Tailanda!"

Linistea Silviei s-a spulberat in momentul in care liniile de votare erau in plina desfasurare, insa noroc ca sora ei era in

preajma si a incurajat-o!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

iata cum s-au vazut emotiile Silviei din spatele camerelor de filmat:

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.