IMAGINI IN PREMIERA la TV cu fiul lui Mircea Radu!

Autor: A.D.
Actualizat: 14 iul 2020, 13:17

Se numeste Tudor Paul Mircea si s-a nascut intr-o zi mare cand crestin-ortodocsii ii sarbatoresc pe sfintii Petru si Pavel.

Mircea Radu se poate considera un barbat implinit! Are o cariera de invidiat, iar pe plan personal nici ca se putea mai bine! S-a casatorit si in prezent este taticul unui baietel in varsta de aproximativ trei luni. Poate nu stiati, dar Mircea Radu este un impatimit al artei fotografice si pentru prima oara la un post TV a aratat imagini in exclusivitate cu fiul sau, micutul Tudor.

Tudor inca nu vorbeste.

Nu spune tata, are doua luni jumatate. Trebuia sa-l cheme Tudor Mircea, dar pentru ca s-a nascut de sfintii Petru si Pavel, trebuia sa-i spun ori Petru ori Paul si i-am spus Paul. Inca nu vorbeste, nu spune tata, dar crede-ma, in momentul in care seara il imbaiez, eu il tin de cap. Este absolut senzational! Este o senzatie care nu se poate descrie! ”, a marturisit Mircea Radu in platoul" Teo Show".


##VIDEO79217##

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.