Imagini incendiare cu Ilinca Vandici imbracata intr-un costum de baie minuscul! Uite cat de sexy e in vacanta: si-a lasat trupul perfect la vedere

Autor: B.M.

Dupa cel de-al 5-lea sezon "Bravo, ai stil!" Ilinca Vandici si-a luat o vacanta binemeritata si a plecat in Skiathos pentru a-si reincarca bateriile.

Frumoasa vedeta arata mai bine ca niciodata si are o silueta de vis, fapt demonstrat si de cea mai recenta fotografie postata pe retelele de socializare.

Ilinca s-a pozat in piscina, imbracata doar in costum de baie, si si-a lasat la vedere trupul perfect, spre incantarea fanilor.

"Enjoy the view...", a scris Ilinca in descrierea imaginii de pe Instagram.

Reactiile nu au intarziat sa apara:

- "🌹❤️😍😍😍❤️🌹 Ești superba ❤️"

- "Sa ai o vacanta minunata,cu mult soare si zambete pe fata! Sa te intorci cu forte proaspete! Profita de fiecare clipa din aceasta vacanta deoarece meriti din plin avand in vedere cat ai muncit ca sa iasa toate lucrurile calitative! Te pup! 🏖❤🙏🤗😊"

- "Nice view!🔥🔥🔥"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

- "Sunteți adorabila si arătați superb! Vacanță plăcută ⭐❤️❤️😘😘"

- "Corp de invidiat 😍😍😍🔥"

sunt doar cateva dintre reactiile fanilor.

Iata imaginea postata de Ilinca:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Enjoy the view... 🏝🍑🌞 #soare #vacanta #travel #grecia #skiathos #relax #love #blessed🙏 #happy #enjoy #life #family

A post shared by Ilinca Vandici (@ilinca.vandicioficial)

on

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.