Imagini incendiare de la date-ul dintre Ștefania și Cosmin! Iată ce s-a întâmplat între cei doi concurenți de la Casa iubirii! „Amândoi simțim la fel!” Ce decizie neașteptată a luat Cosmin

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 mar 2024, 19:44
video Foto(4)

Cosmin și-a luat inima-n dinți și a cerut-o de iubită pe Ștefania! „De când te așteptam!” Iată ce surpriză emoționantă i-a pregătit tânărul partenerei sale și ce răspuns a primit din parte ei!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, concurenți din ce în ce mai dornici să își caute jumătatea, dar și multe răsturnări de situație și tensiuni, iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor puternice. Dacă zilele trecute, Virginia și Robi au ajuns într-un mare impas și au dat semne că se îndreaptă spre despărțire, în ediția de astăzi, telespectatorii au avut parte de o surpriză plăcută deoarece au putut urmări date-ul romantic al lui Cosmin și al Ștefaniei care s-au declarat un cuplu.

Cosmin și-a luat inima-n dinți și a cerut-o de iubita pe Ștefania! „De când te așteptăm!”

În timp ce unii concurenți din Casa iubirii se ceartă și se rănesc, Ștefania și Cosmin sunt în al nouălea cer. Aceștia au avut parte de o escapadă la munte, într-un cadru desprins parcă din povești. Înainte de-a ajunge la cazare, Ștefania și Cosmin au făcut și câteva opriri pentru a se bucură de peisajele frumoase.

Înainte de pleca împreună la drum, Cosmin a întâmpinat-o pe Ștefania cu un buchet de trandafiri roșii spre marea încântare e concurenței, care s-a arătat extrem de fericită și nerăbdătoare să descopere ce va urmă. 

Citește și: Ce mesaj a transmis Ștefania imediat după descalificarea Aleynei din „Casa Iubirii”: „Simt foarte mult...”

Pe drum, Ștefania i-a mărturisit lui Cosmin că i-ar plăcea să meargă și în orașul lui natal pentru a-i cunoaște familia, iar tânărul s-a arătat foarte încântat de ideea partenerei sale.

Odată ajunși la pensiunea unde s-au cazat, Cosmin și Ștefania au decis de comun acord să împartă aceeași camera.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Giuly și Robert au făcut pasul suprem și s-au sărutat cu foc în Casa iubirii! Iată ce reacții s-au iscat în rândul concurenților

Înainte de-a se retrage în camera de hotel, Cosmin și Ștefania au luat împreună o cină presărată cu surprize. Romantic din fire, concurentul i-a scris Ștefaniei o altă scrisoare emoționantă, care s-a lăsat la final cu întrebarea mult așteptată întrebare: „Vrei să fii a mea iubita?”, iar răspunsul nu a întârziat să apară, deoarece Ștefania a spus un mare da deși abia si-a stăpânit

emoțiile și bucuria.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.