Imagini incredibile cu Andreea Mantea alergand sa prinda o oaie! Vedeta a transformat o stana, in teren de vanatoare, la "Se striga darul!", azi, de 20.00, la Kanal D VIDEO

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 iul 2017, 09:53

Ce nu face Andreea Mantea ca sa obtina zestre pentru mireasa si sa-l "umileasca” pe Bursucu? Ajunsa pe plaiuri nemtene, pentru o nunta ca in povesti pe care o veti vedea in aceasta seara, de la ora 20:00, la „Se striga darul!”, Andreea a plecat sa caute un dar pretios pentru tanara mireasa.

Ajunsa la stana nasilor miresei, si invitata de stapanul locului sa prinda o oaie in schimbul careia primeste orice isi doreste, Andreea nu sta pe ganduri si porneste la atac! Ajutata de copiii satului, Mantea alearga ca la maraton si tipa cat o tin plamanii! Intimidata de atata tambalau, o oaie cedeaza.

Nazdravano! Asta e incapatanata rau!”, se minuneaza Andreea Mantea, in timp ce incearca sa linisteasca  patrupedul.


Cum reusese intotdeauna atunci cand isi pune ceva in cap, Andreea se prezinta in fata gospodarului cu ovina capturata. Dupa o negociere stransa, in care ameninta sa ia toata turma, Andreea cedeaza si se „multumeste” cu 31 de vitei.  


Nu ratati o editie spectacol „Se striga darul!”, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.