Imagini incredibile cu Aya si Andrei din Republica Dominicana! Aflati cum decurge relatia celor doi, miercuri, 28 iulie, intr-o noua editie Puterea dragostei de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 28 iul 2021, 11:13

Aya si Andrei traiesc cele mai intense clipe de iubire in Republica Dominicana!

In casa Puterea dragostei concurentii isi mentin aceeasi atitudine apriga si sunt mereu pusi pe cearta la cea mai mica provocare. Daca in editia de luni Mariana a fost cea pusa la zid, cand multi dintre concurenti au acuzat-o de falsitate, marti tanara a fost luat din nou in vizor de catre unii dintre colegii sai. Aceasta a avut un schimb de replici acide chiar cu Alex Stoica, cel care pana nu demult sustinea ca o place si ca si-ar dori o relatie cu ea. 


In emisiunea de miercuri vor exista si momente romantice, deoarece telespectatorii vor putea afla ce se intampla cu Aya si Andrei in Republica Dominicana, unde acestia se bucura de cele mai frumoase clipe impreuna!

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Productia "Puterea dragostei" este parte din programul TV al televiziunii Kanal D. Fanii emisiunii care isi doresc sa nu piarda nicio editie, pot urmari si in mediul online.

Puterea dragostei este difuzata live video pe Kanal D, accesand  pagina oficiala de LIVE STREAM.

Imagini incredibile cu Aya si Andrei din Dominicana!

Marti, Cristina Mihaela Dorobanțu  ii atrage atentia liderului casei, Cristian Marinescu, ca el are dreptul de a da pedepse ori de cate ori concurenții nu se supun regulilor emisiunii. Aceasta a fost deranjata de faptul ca tanarul nu si-a exercitat asa cum trebuie indadoririle in casa.

Astfel, s-a iscat o discuție legată despre titlul de lider al casei, pe care Marinescu l-a primit de cele mai multe ori pana acum si il exercita si in prezent, dupa ce si l-a adjudecat in cea mai recenta Gala Puterea dragostei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 26 iulie 2021 – A doua parte- VIDEO. Mariana, atacată dur de Alex Stoica: "Iei bani ca să..."

In editia de miercuri a emisiunii Puterea dragostei, telespectatorii vor putea afla ce se intampla intre Aya si Andrei. Cei doi indragostiti se bucura de premiul castigat cu ocazia implinirii a unui an de emisie al sezonului 3 si traiesc cele mai intense clipe din viata lor, intr-un loc de poveste.

Acestia avea sansa de a ajunge chiar si pe platourile de filmare ale emisiunii Survivor Romania si pe insula pe care au locuit fostii concurenti. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 27 iulie 2021 – A doua parte- VIDEO. Emoții mari pentru concurenți! Cristina Mihaela Dorobanțu face ANUNȚUL!

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.