Imagini INCREDIBILE cu epava Titanicului, la 100 de ani de la scufundare GALERIE FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:59

Scufundarea Titanicului este una dintre dramele secolului 20, un mister care a intrigat oamenii de stiinta si istoricii timp de decenii.

Noi fotografii care vor fi publicate in aprilie 2012 de National Geographic vor oferi pentru prima data o perspectiva de ansamblu asupra epavei.

 

Pozele sunt rezultatul unei expeditii de doua luni, care a costat milioane de dolari si care a folosit diverse abordari pentru a realiza cadre nemaivazute cu nava scufundata.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Mai

multe sonare au scanat epava si locul in care aceasta s-a scufundat. Fotografiile obtinute au fost ulterior prelucrate pentru a realiza in premiera un model 3D.

 

Titanicul a naufragiat în largul coastelor Terra Nova in anul 1912, în timpul călătoriei inaugurale, după ce s-a lovit de un iceberg. În naufragiu şi-au pierdut viaţa peste 1.500 de persoane.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.