Imagini incredibile cu mama Geta la patinoar: "Daca nu se sparge gheața acum cu mine, nu se mai sparge niciodată!"

Autor: Alice Popescu

Mama Geta a rupt patioarul in doua

Sursa: Captură YouTube

Mama Geta a luat cu asalt patinoarul unde a avut parte si de o cazatura de toata pomina.

Mama Geta demonstreaza ca stie si sa se distreze nu numa sa aiba grija de gospodarie si de copii. Cea mai simpatica mama din mediul online a fost filmata la patioar chiar de catre fiica ei, Geta care ardea de nerbadare sa o vada in actiune.

Citeste si: Mama Geta, cu lacrimile șiroind pe obraz. Cum a găsit-o Iancu Sterp în casă: "M-am supărat rău, m-am întristat!"

Mama Geta a acceptat provocarea de a se da cu patinele pe gheata

Mama Geta nici ca s-a eschivat de o asemenea distractie si a promis ca dupa ce isi face cumparaturile, va merge direct la pationoar.

Geta: "Mami, sa nu dezamagesti oamenii care te indragesc si te urmaresc. De condus, conduci foarte bine, cu ATV-ul te-ai dat, cu bicicleta te dai super, cu skateboard-ul prin curte.

Mai urmeaza patinele!"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mama Geta: "Tata o facut patine din lemn si ne dadeam pe Aries"

Ileana Sterp: "Haide, mami, cazatura nr. 1."

Geta: "Mama a luat o tranta, a fost atat de amuzanta, dar noi am tinut-o si nu s-o lovit deloc. Am ras de ne-am prapadit. La inceput am avut putin emotii, dar pe parcurs, mama s-a descurcat foarte bine"

Ce a vrut mama Geta sa comande la restaurant. Fiica ei nici n-a vrut sa auda de asa ceva

Citeste si: Imagini nemaivăzute cu tatăl lui Culiță Sterp! Cum a fost surprins bărbatul alături de nepotul lui FOTO

Dupa toata distractia de la pationar, fetelor li s-a facut foame si au mers la un restaurant, insa, surpriza, mama Geta nu si-a dorit nicicum sa comande fripturi, ci doar lapte cu mamaliga, spre disperarea fiicei ei care i-a spus ca si acasa mananca la fel: "O data in viata mergi la restaurant si atunci te uiti la preturi, te rog frumos!"