Imagini incredibile cu o mașină care intră în viteză într-un restaurant din Cluj! „I s-a făcut foame șoferului”

Autor: Diana Ghita

Cum a reușit șoferul să intre cu mașina în restaurant

Sursa: Pagina de Timiș

În urmă cu câteva zile, un șofer a intrat cu mașina într-un restaurant din Băile Herculane, făcând pagube semnificative.

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, se afla în parcarea unui hotel din stațiunea turistică Băile Herculane, Cluj, moment în care a accelerat și a trecut direct prin restaurantul complexului.

Cum s-a produs accidentul din Cluj

Întreaga scenă a bizarului accident a fost surprinsă de camerele de luat vederi, iar imaginile s-au viralizat rapid în mediul online. În respectiva filmare se poate observa că șoferul a pornit de pe loc în trombă, intrând cu mașina prin ușa restaurantului.

Acesta nu s-a oprit imediat cum a spart ușa, ci a înaintat până aproape de celălalt capăt al încăperii, distrugând mai multe mese și scaune. Totuși, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Citește și: Momente de panică la un majorat din Băile Herculane. Tavanul restaurantului s-a prăbușit peste invitați: „Eram așezată la masă și a picat tot tavanul”

La bordul mașinii se mai afla un copil în vârstă de 6 ani, iar soția șoferului era aplecată, cu ușa deschisă, pentru a lua ceva de pe locul din față al autoturismului. În timp ce soțul ei a accelerat, aceasta a fost târâtă iar mai apoi aruncată la pământ, însă nu a pățit nimic din cauza căzăturii.

În vederea acestui accident, polițiștii au deschis un dosar penal în vederea infracțiunii de distrugere.

Autorul acestui incident a fost, de asemenea, testat pentru consumul de alcool și droguri, dar rezultatele au fost negative.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Cum au reacționat cei din online la vederea accidentului

Deși accidentul putea să se sfârșească tragic, oamenii din online s-au amuzat pe seama acestei întâmplări, făcând diverse glume despre ”talentul” șoferului.

„Nu i-a spus nimeni ca n-are voie sa parcheze acolo?!/ E drive-in, el e primul client/ Așa se intră șmecherește/ Unii chiar vor să parcheze direct la masă, să facă doar un metru/ A luat-o pe scurtătură/ I s-a făcut foame șoferului”,  sunt

câteva dintre comentariile internauților, la clipul postat pe TikTok.

Citește și: Șoferii care provoacă accidente mortale riscă anularea permisului de conducere pe viață

Cu toate că majoritatea oamenilor au luat accidentul ca pe o întâmplare comică, unii s-au gândit serios la faptul că a fost cât pe ce ca persoanele să fie grav rănite, mai ales femeia care a fost trântită pe asfalt.

„Măi oameni buni, daca dădea cu spatele, femeia aia era accidentată”,  a scris o internaută, în secțiunea de comentarii a filmulețului.

@stiridecluj Un BMW a demolat un restaurant în Herculane #cluj #herculane #foryoupage #foryou ♬ sunet original- StirideCluj

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.