Imagini incredibile de la nunta carismaticului Murat din serialul "Mireasa din Istanbul"! Iata ce locatie spectaculoasa au ales cei doi miri pentru fotografiile artistice de la fastuosul eveniment!

Autor: D.I.
Actualizat: 23 nov 2020, 06:00
video Foto(9)

Murat din serialul "Mireasa din Istanbul" si frumoasa actrita Dilan Telkok au ales o locatie inedita pentru cel mai important eveniment.

Berkay Hardal şi Dilan Telkök s-au cunoscut in urma cu doar patru luni, într-un cerc de prieteni la „Köyceğiz". Și-au dat seama că se pot distra și sunt compatibili. Apoi au simțit că se iubesc si in cele din urma au hotarat ca e momentul sa isi uneasca destinele pentru totdeauna. Saptamana trecuta, cei doi indragostiti s-au logodit. El spune ca ii va fi alături pana la ultima rasuflare.


Berkay Hardal şi Dilan Telkök nu au renuntat la traditie si au urmat intocmai toate obiceiurile care se impun in cadrul unei logodne. Nu a lipsit cafeaua sarata pentru viitorul mire, când merge la familia ei să ceară viitoarea mireasă.
Berkay Hardal s-a născut la 18 noiembrie 1996 la İstanbul. A vrut să devină fotbalist, dar s-a accidentat. A studiat Econometrie, insa in cele din urma a devenit actor.


A jucat până acum în serialele: "Mireasa din Istanbul" (Murat), "Meleklerin Aşkı", "Kardeș Çocukları".
Dilan Telkök s-a născut la 16 septembrie 1995 în Turcia și a locuit o vreme, cu părinții săi, în Olanda și Belgia. A absolvit Facultatea de Limbă și Literatură Germană. A jucat până acum în serialele: "Meryem", "Muhtesem Yüzyıl Kösem", "Nerdesin Birader", "Evlat Kokusu", "Halka".

Citeste si: Azize retraieste cosmarul care i-a schimbat viata! Afla cu ce pericole se confrunta sotia generalului Cevdet, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Patria mea esti tu", de la ora 23:00, la Kanal D!

Citeste si: Asiye, Nazar, Berrak, Mercan si Nefes dupa gratii! Afla ce plan de razbunare va pune la cale Vedat, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D

Berkay Hardal, Murat din serialul "Mireasa din Istanbul", nunta fastuoasa cu frumoasa actrita Dilan Telkok

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La aproape o săptămână de când s-au logodit Berkay Hardal şi Dilan Telkök s-au căsătorit in acest weekend, după o relație de patru luni. La cununia civilă au asistat familiile și prietenii.
Iata ce locatie spectaculoasa au ales cei doi miri pentru fotografiile artistice de nunta.

Berkay Hardal, cel pe care îl știm din serialul "Mireasa din Istanbul" a avut o relație destul de lunga cu Hira Koyuncuoğlu (actrita din același serial) și, după câteva despărțiri și împăcări, s-au despărțit definitiv în ură cu

aproximativ șapte luni și jumătate. (sursa: Instagram; viatacuaromadecafea.com)