Imagini INCREDIBILE! Iata in ce ipostaze a fost surprinsa Pamela Anderson

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:00

Aparatoare convinsa a dreputurilor animalelor, vegetariana si ecologista. Pamela Anderson este trecuta binisor de 40 de ani si da semne ca sufera din aceasta cauza.

Vremurile cand, cu bustul voluptos, tinea prima pagina a tuturor revistelor destinate exlcusiv barbatilor au apus de mult. Asa ca a gasit repede consolare, in bratele barbatilor mult mai tineri decat ea, dar si a alcoolului.

 

Fostul iepuras  s-a imbatat crita intr-un restaurant din Los Angeles si a facut spectacol de zile mari.

 

Plutind in aburii alcoolului, Pamela s-a ridicat la un moment dat de la masa si a dansat in poala partenerului ei.

Cand a vazut ca barbatul nu o  baga in seama, vedeta de 44 de ani a incercat sa ia la dans un alt barbat de la masa.

 

Nici de aceasta data nu a avut noroc.

 

Pentru a demonstra insa ca inca mai poate, a inceput sa se plimbe prin tot restaurantul, executand miscari lascive care, in urma cu 20 de ani, ar fi atras atentia oricarui barbat.

 

Din nefericire pentru ea, fostul iepuras nu a reusit decat sa se faca de ras. Nu este prima oara cand paparazzi o surprind pe fosta diva abia tinandu-se pe picioare. Si, cu siguranta nu este nici ultima oara.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Prezenta la

o petrecere cu scop umanitar, organizata chiar de fundatia ei, Goldie Hawn, care are acum 65 de ani, a baut pâna nu a mai putut sa se tina pe picioare!

 

A avut nevoie de ajutor ca sa ajunga la masina. Cum era de asteptat, paparazzii nu au pierdut pentru nimic în lume momentul si au fotografiat-o pe actrita în ipostaze de-a dreptul penibile pentru o bunicuta.

 

Nici Rihanna nu o duce prea bine. S-a destrabalat in vazul lumii la toate petrecerile la care a participat, spre deliciul presei.

 

Apoi s-a zvonit ca a urcat de mai multe ori pe scena, desi abia reusea sa se tina pe picioare. Recent in presa internationala a aparut informatia ca, la prima ora a diminetii, pe post de cafea Rihanna baga o bere si o vodca.

 

Ei bine, site ul american TMZ arunca bomba: se pare ca Rihanna a fost internata de urgenta zilele trecute intr-o clinica privata.

 

Motivul? Se pare ca ficatul i-a cedat din cauza consumului excesiv de alcool, artista avand de urgenta nevoie de un transplant.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.