Imagini INCREDIBILE in Gara de Nord! Ce cauta un TAXI printre peroane?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 14 oct 2020, 03:15

Echipajele de urgenta sunt formate din medici, pompieri si politisti. Asa credeam noi.

Am descoperit, insa,  ca mai intervine cineva la urgente: taximetristii. Ce credeti ca a facut un taximetru? Nu a mers la gara, ci a intrat cu totul in gara, pana pe peron. Nu e vorba de un accident, sau de un viraj luat gresit.

Taximetristul a ajuns tocmai aici pentru ca asa si-a dorit! Printre calatori si bagaje, soferul se chinuie sa faca o manevra de intoarcere. Si-a rezolvat problema si apoi a  vrut sa iasa din gara.



Imaginile au fost filmate zilele trecute in Gara de Nord: cea mai mare statie feroviara din Romania! Care este  explicatia oficiala? "Administratorul Garii de Nord a dat curs unei solicitari din partea unui calator, de a permite accesul unui taxi pâna la peronul liniei I, deoarece transporta o persoana cu probleme medicale!".

Mai exact, un calator cu piciorul rupt a solicitat sa urce din taxi direct in vagon.
Uite-asa aflam ca in Bucuresti s-a inventat taxiul care intervine la urgente. Iar explicatia oficiala ne confirma banuielile. Masina este parte importanta din viata noastra.

Iar unii soferi sunt atat de atasati de autoturismul lor incat l-ar lua oriunde! Chiar si pe partie! Si pana la urma, ce-ar mai fi vacanta de vara fara masina parcata direct pe nisip?
##VIDEO97287##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.