Imagini incredibile la targul de nunti! Sute de viitoare mirese s-au calcat in picioare pentru rochia mult visata la pret de chilipir

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:57

Si cum oferta era de nerefuzat, doua dintre domnisoare le-au oferit celor prezenti un circ de pomina.

Putin a lipsit sa nu se lase cu o paruiala! O mireasa trebuie sa stie de toate. Dar, mai ales, cum sa se lupte pentru rochia ei. Cu greu si-a facut loc prin multime unul dintre agentii de paza. Asa a inceput lungul drum al negocierilor cu viitoarele sotii, acum, inflacarate cumparatoare.

Nu stim la cine a ramas rochia mult prea dorita. Mai ales ca tinerele au fost conduse spre iesire.

Aceste scene s-au intamplat la Tragul de Nunti. 500 de rochii de mireasa s-au vandut la preturi fara concurenta. Cea mai ieftina a costat 100 de lei. Viitoarele doamne s-au asezat la coada cu ore bune inainte de deschidere.

Si cand usile s-au deschis, nimic nu le-a putut sta in cale domnisoarelor. Cine a fost mai iute de picior a pus mana pe cat mai multe rochii. Nu au mai contat nici masurile, nici modelele- ideea era sa probeze cat mai multe.

Doamna din imagini abia mai poate respira. S-a descurcat bine prin multime iar maldarul pe care il vedeti in bratele ei e adunat in numai cateva minute.

##VIDEO131193##

Buluc la umerase, buluc si la cabinele de proba. S-a stat cu orele pentru o oglinda, insa, viitoarele mirese au gasit solutii mai practice. Si daca nici dupa perdelele din Palatul Parlamentului nu au mai gasit loc, domnisoarele si-au luat inima in dinti si au probat in mijlocul targului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Domnii au fost primii care au cedat. Viitorul ginere abia se intrezareste din maldarul de crinoline. Altora, miresele in devenire le-au gasit repede ceva util de facut: „ Eu sunt pe post de cuier deocamdata ”, a declarat un tanar.

Targul de nunti de la Palatul Parlamentului este deschis pana duminica.