Imagini INCREDIBILE pe un bulevard din Bucuresti. Asfaltul a sarit in aer dupa ce o conducta de apa s-a spart

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 06 oct 2020, 04:45

Imagini incredibile pe un bulevard din Bucuresti! In mijlocul asfaltului incins s-a ridicat o movila inalta de un metru!

Oamenii au iesit in strada ca sa vada grozavia. Nu ai spune ca, intr-o zi cu soare si fara strop ploaie, o strada s-ar putea inunda. Dar, s-a intamplat, astazi in Capitala. O conducta de apa rece le-a dat palpitatii oamenilor din zona. Prima data au vazut cum se umfla asfaltul. S-au uitat la movila rasarita in mijlocul strazii si s-au gandit la tot ce poate fi mai rau.

Apoi, ca din senin, din mijlocul aparitiei stranii incepe sa iasa apa, mai ceva ca la o fantana arteziana.

Strada s-a umplut de apa in doi timp si trei miscari. Politistii au blocat un sens de mers, iar muncitorii au trecut la treaba. Conducta a explodat, oamenii s-au minunat, dar ce e mai rau, abia acum incepe.

Muncitorii trebuie sa sparga toata zona, ca sa scoata conductele antice, sa repare si apoi sa asfalteze la loc. Ce inseamna asta? „ De acum, o saptamana tot cartierul o sa fie fara apa! ”, se plang localnicii.

Cu siguranta nici soferii nu vor scapa de aglomeratie. Dupa ce un sens de mers a fost inchis, traficul a fost dat peste cap. Troleibuzele au tras pe dreapta, iar coada s-a intins pe mai multi kilometri.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

##VIDEO119279##

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.