Imagini incredibile reaprind scandalul care il are in centru pe patronul unei firme de ridicari masini din Timisoara

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:50

Camerele de supraveghere au surprins, momentul in care un sofer provoaca un accident incercand sa scape din capcana hingherilor de autoturisme.

Timisoara, aceeasi parcare in care partronul firmei de ridicari auto a intrat cu masina ca-n branza, in multimea revoltata de hingherii lui.  In imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum soferul opreste, pret de cateva minute.

Ii zareste pe angajati si se gandeste sa-i filmeze. Doar ca e observat de acestiaUnul dintre ei se da jos si vine spre el, in timp ce altul ii blocheaza calea cu vehicului.



Speriat ca cei doi ii vor bloca rotile, omul s-a gandit ca fuga e cea mai sanatoasa. Si a luat o decizie soc. Constient de ce a facut, barbatul s-a dus singur la politie. De unde nu a scapat netaxat.

La politie au ajuns si angatajii firmei, unde au spus ca nu au vrut sa-l blocheze pe sofer, ci sa dea cu spatele, ca sa parcheze.
Asta desi in imaginile surprinse de camere se vede ca autoutilitara are usile larg deschise. DEspre abuzurile pe care firma de hingheri auto le-ar face v-am mai spus, la stirile Kanal D. In urma cu o saptamana, patronul ei a fost in mijlocul unui urias scandal.

Pe 28 noiembrie, un profesor a refuzat sa iasa din masina care i-a fost ridicata pe nedrept, sustine el. 12 ore a stat in ea, iar la fata locului a ajuns si patronul.
Pentru ca situatia incepuse sa scape de sub control, omul de afaceri s-a urcat la volan si a intrat in multime. 8 oameni a lovit, printre care si un jandarm. Astazi, am incercat sa stam de vorba cu el, pentru un punct de vedere.

Soferul care a vrut sa scape din capcana hingherilor auto a dat firma in judecata. Spera ca instanta sa-i dea castiga de cauza, iar indivizii care l-au blocat sa plateasca reparatiile masinii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.