Imagini inedite cu artista Antonia în rochie de mireasă: „Ador”. Cum a reacționat Alex Velea la vederea iubitei sale

Autor: Diana Bostan

Antonia a îmbrăcat rochia de mireasă

Sursa: Instagram: Antonia

Antonia și-a surprins fanii cu ultimele imagini postate pe contul său de Instagram. Vedeta a îmbrăcat rochia de mireasă, la trei ani de la cererea în căsătorie.

Antonia și Alex Velea au stârnit entuziasm printre fanii lor odată cu lansarea noului videoclip de pe YouTube. În această producție, Antonia colaborează cu Puya, iar atmosfera este completată de apariția lui Velea. Pentru această ocazie specială, Antonia a ales să poarte o rochie de mireasă, aducând un element surpriză și emoțional în cadrul filmărilor.

Artista Antonia a îmbrăcat rochia de mireasă

Antonia a surprins pe toată lumea cu noul ei videoclip, realizat în colaborare cu Puya, unde artista a îmbrăcat o rochie de mireasă. Această apariție a venit după mai bine de trei ani de la momentul în care a fost cerută în căsătorie de partenerul său, Alex Velea. În videoclipul provocator, cei doi își interpretează rolurile cu naturalețe, iar Alex Velea o însoțește pe Antonia în fața ofițerului de Stare Civilă, sporind dramatismul și autenticitatea momentului.

Fanii au fost surprinși și încântați de această alegere neașteptată a artistei, iar reacțiile pozitive au curs pe rețelele de socializare.

Pe Instagram, Antonia a făcut primele dezvăluiri despre videoclipul și piesa nouă, împărtășind câteva imagini din culisele filmărilor, în care poartă cu mândrie rochia albă. Cu toate acestea, artista a dorit să clarifice că videoclipul și melodia sunt un pamflet, nu o reprezentare autentică a unei nunți.

Citește și: Cât a costat inelul de logodnă pe care Alex Velea i l-a oferit Antoniei? Bijuteria a fost realizată manual

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Vai, ce m-am distrat la filmările videoclipului “Cum se împarte dragostea”. Iar piesa astaaa… pffff 😂 @puya_dragos Atenție: PAMFLET! Calmați-vă, nu este atât de profund! Ce tare că meseria noastră ne permite să jucăm diverse roluri!

, a scris Antonia pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Cum a reacționat Alex Velea la vederea partenerei sale în rochie de mireasă

Reacția partenerului său, Alex Velea, a fost una plină de admirație și susținere. Artistul a fost fermecat la vederea iubitei sale în rochia de mireasă și nu a ezitat să își exprime entuziasmul pe rețelele de socializare.

Alex Velea a postat un comentariu simplu, dar plin de semnificație, scriind „Arshhh” și adăugând o flacără, subliniind astfel că Antonia continuă să îl impresioneze și să îl inspire cu fiecare nouă apariție.

Citește și: Cum arată băiatul cel mare al lui Alex Velea și al Antoniei. Dominic face senzație pe Instagram

Această reacție a lui Alex Velea a fost întâmpinată cu bucurie de către fanii cuplului, care au apreciat gestul său de sprijin și afecțiune față de partenera sa. Fanii au reacționat imediat la vederea Antoniei în rochie de mireasă, lăsând aprecieri și comentarii.

„Ador”/ „Vocea ta e atât de frumoasă”/ „Frumusețe”/ „Tu inimă dulce”, au fost doar o parte din comentariile lăsate de internauți la postarea Antoniei.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.