Imagini inedite cu Ernest, de la o sedinta foto inedita

Author: Oana Iosif

Imagini inedite cu Ernest, de la o sedinta foto inedita 

„Simt cum le bate inima foarte tare in piept si asta inseamna ca, pentru ei, momentul acela e foarte important”

Ernest a fost, recent, protagonistul unei sedinte foto inedite pentru OK! Magazine, chiar pe Calea Victoriei. Trecatorii au avut ocazia sa il vada pe indragitul prezentator in plina actiune, in fata obiectivului foto, si multi dintre acestia l-au oprit intrebandu-l detalii despre emisiunea „In cautarea adevarului”, pe care acesta  o prezinta la Kanal D. Foarte multi tineri si-au facut fotografii cu prezentatorul, care a raspuns cu generozitate tuturor.

Imagini inedite cu Ernest, de la o sedinta foto inedita

In minutele de pauza din timpul sedintei foto, Ernest a dezvaluit pentru kanald.ro cum s-a simtit sa pozeze pentru o revista glossy. Prezentatorul emisiunii „In căutarea adevarului”, de la Kanal D, a fost natural si zambitor pe tot parcursul shooting-ului.

Citeste si: Exclusiv! Ernest, detalii emoționante despre relația cu soția lui: "Da, ies scântei, dar prefer să îmi manifest afecțiunea în felul ăsta"

„Incerc sa fiu spontan in tot ceea ce fac! Totul a decurs foarte natural pana acum. Am intalnit si oameni care nu sunt fotogenici, dar care stiu sa pozeze, au aceasta experienta. Si e bine sa accepti sfaturile unui fotograf atunci cand nu stii ce e de facut ca sa iasa totul bine”,  a declarat Ernest.

Usor recognoscibil si indragit de public, Ernest a fost imediat „reperat” de persoanele de pe strada Trecatorii zambeau, se opreau si intrebau daca pot sa faca o poza alaturi de vedeta lor

preferata.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„In momentul in care stau langa mine si fac pozele cu ei, simt cum le bate inima foarte tare in piept si asta inseamna ca, pentru ei, momentul acela e foarte important; ma bucur ca le pot oferi o experienta placuta”,  a spus Ernest.

Citeste si: Exclusiv! Ernest își dorește o educație cât mai realista pentru fiul lui: "Trebuie să știe că exista și decepții, și oameni rai și prostie"

Intrerupt de multe ori in timpul sedintei foto, Ernest a aratat numai bucurie si entuziasm atunci cand era abordat de fani. Prezentatorul de emisiuni TV a tinut sa le transmita celor pe care i-a intalnit mesaje incurajatoare.

Fotografiile realizate in cadrul acestui shooting urmeaza sa apara maine, alaturi de un interviu interesant, in revista Ok! Magazine.  

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.