Imagini inedite cu micuța Melek din "Fiica ambasadorului" din culisele îndrăgitului serial turcesc! Ce face Beren Gencalp atunci când nu este filmată

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 10 nov 2022, 02:35

Cum este beren Gencalp la filmarile pentru Fiica Ambasadorului

Sursa: Instagram

Beren Gencalp a atras atentia admiratorilor serialului "Fiica Ambasadorului" inca de la primul episod.

Aleasa pentru rolul lui Melek din "Fiica Ambasadorului" si interpretandu-si personajul cu o dexteritate iesita din comun pentru o fetita care nu a avut de-a face cu platourile de filmare vreodata, Beren Gencalp a reusit sa intre in sufletele actorilor principali si nu numai pentru gingasia si istetimea de care a dat dovada. Nu de putine ori, micuta a fost surprinsa in timpul pauzelor alaturi de Engin Akyurek si Neslihan Atagul pentru ultimele indicatii, dar si pentru ca cei doi i-au devenit foarte buni prieteni.

Citeste si: Ce înălțime are, de fapt, celebra actriță Neslihan Atagul din îndrăgitul serial "Fiica Ambasadorului"

Micuta Melek din Fiica Ambasadorului, imagini inedite de pe platourile de filmare

In urma cu un an, micuta Beren si-a sarbatorit si ziua de nastere pe platourile de filmare ale indragitului serial "Fiica Ambasadorului" unde a avut parte de toata atentia echipei de filmare.

Foarte populara in Turcia, Beren a reusit sa stranga peste 500 de mii de urmaritori pe Instagram, acolo unde isi tine la curent fanii cu noutatile din viata ei. Chiar daca este angrenata in proiecte TV, micuta Beren stie sa se bucure si de varsta pe care o are, parintii avand grija ca ea sa isi traiasca din plin copilaria, iar ce face pe micul ecran sa fie doar un hobby.
Mai mult, Beren Gencalp are numeroase aparitii si in reclame la produse destinate copiiilor. Daca e sa ne gandim la contul sau, cu siguranta, Beren este unul dintre cei mai bine platiti copii din industria televiziunii din Turcia. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum a ajuns Beren Gencalp sa ia unul dintre rolurile principale din Fiica Ambasadorului

Beren Gencalp s-a nascut pe 11. 11. 2011, avand o data de nastere extrem de ciudata dupa cum se poate observa. In prezent, Beren se afla la gimnaziu. Inca de cand era mica, lui Beren ii placea sa joace diferite roluri prin casa, devedindu-si simtul artistic inca de la 3 ani.

Ii placea sa ii imite pe cei din jur, este o fetita foarte sociabila, atragand atentia parintilor sai asupra calitatilor sale. Parintii lui Beren au inscris-o la o agentie care se ocupa de copii cu potential de a juca in reclame si film.

Citeste si: Neslihan Atagul, împăcare istorică după 7 ani! Protagonista din serialul "Fiica ambasadorului" a făcut pace cu unul dintre titanii serialelor turcești

Odata cu "Fiica ambasadorului", Beren si-a dezvaluit adevaratul talent artistic deoarece niciodata nu a stat in fata cemerelor de luat vederi. A obtinut unul dintre rolurile principale deoarece intrega poveste se desfasoara in jurul ei si a reusit sa faca echipa cu cei mai talentati actori din Turcia devenind la randul ei celebra.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.