Imagini inedite cu Simina, fosta concurenta de la "Puterea dragostei"! Iata cum a fost surprinsa viitoarea mamica la munte, in cea de-a saptea luna de sarcina!

Autor: D.I.
Actualizat: 02 ian 2020, 21:16
video Foto(7)

Simina formeaza un cuplu reusit cu Alex Zanoaga si in curand vor deveni parintii unui baietel.

Simina este una dintre cele mai populare concurente de la Puterea Dragostei.

Desi nu i-a fost usor, in cele din urma ea si-a gasit marea iubire in persoana lui Alex Zanoaga. Cei doi par a fi un cuplu foarte unit, iar in curand urmeaza sa devina parinti, asteptand un baietel.

Desi se afla in a saptea luna de sarcina, Simina a petrecut Revelionul la munte, alaturi de iubitul ei si alti cativa fosti si foste concurente de la "Puterea dragostei". 

Citeste si: Noi scene de violență în casă: Philip a sărit să îl bată pe Ricardo! Iancu i s-a alăturat ulterior! Ce a urmat

Citeste si: Răsturnare de situație! Ce s-a întâmplat între Roxana și Turcu după ce ea anunțase despărțirea! Nimeni nu se aștepta la asta!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simina este o viitoare mamica din ce in ce mai frumoasa si nu a luat multe kilograme in plus inca. Aceasta s-a fotografiat alaturi de Thalida si de Ana-Maria Lintaru, doua bune prietene cu care a pastrat legatura dupa emisiune.

Citeste si: Se aprind spiritele din nou in casa "Puterea dragostei"! Turcu explodeaza de gelozie! Afla cum va reactiona tanarul la refuzul Roxanei de a-si sterge tatuajul cu numele fostului iubit, VINERI, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D

Simina si Alex au spus ADEVARUL despre relatia lor

''Eu nu l-am placut pe Alex la inceput pentru ca era micut si eu voiam un copil. Si tu erai mic si credeam ca nu o sa iti doresti si tu copil ca imi doream eu.

Daca va uitati pe Youtube, cand am intrat in casa. Eu am trimis poza asta pe data de 14.01.2019.

Aici era inca la hotel si i-am trimis poza prietenei mele. Am trimis poza inca de cand eram in prima zi in Istanbul, fara sa vad niciun baiat din casa si imi placea foarte mult. Doar ca asta m-a deranjat foarte mult, ca era mic, si ma gandeam ca nu o sa isi doresca niciodata un copil cu mine sau sa se casatoreasca. Dar mi-a demonstrat ca nu e asa. 

Pentru cei care nu stiu, eu sunt insarcinata si vom avea un baietel. Eu acum am 19 saptamani'', a spus Simina in primul vlog filmat de ea si de Alex Zanoaga.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.