IMAGINI INEDITE cu Soner, Bahar si Hakan din viata reala! Cum arata actorii tai preferati cand nu sunt pe platourile de filmare

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:09

Ati stat cu sufletul la gura saptamana aceasta sa vedeti ce vor sa faca Soner si Bahar. Ei bine, noi avem detalii din viata reala a actorilor dumneavoastra preferati.

Il recunoasteti, nu-i asa? El este Soner, unul dintre cei mai indragiti actori din serialul fenomen “Tradarea”. In spatele personajului se afla actorul in varsta de 40 de ani, Mete Horozoglu, un barbat sarmant si mustacios. Da! Da! Si in viata reala poarta din cand in cand mustata.

Propunem sa nu ii luam la puricat look-ul ci mai degraba sa aflam intimitati despre el. Am gasit imagini de colectie de la nunta fastuoasa a actorului din anul 2011.



Norocoasa care i-a devenit sotie este turcoaica Elif Sonmez. Din imaginile de la nunta se vede clar ca actorul este un romantic incurabil care isi copleseste partenera de viata cu saruturi.
In plus, se pare ca lui Mete ii cam place pe ringul de dans iar la nunta s-a distrat alaturi de toti colegii din "Tradarea".

Daca saptamana trecuta va dezvaluiam ca Cemile are o voce incantatoare, iata ca si Soner are talent muzical!

Trecem acum la personajul care i-a frant inima lui Soner in "Tradarea", nimeni alta decat Bahar! Acest rol este interpretat
de actrita de-o frumusete rapitoare, Mine Tugay. Pana sa joace in telenovele, aceasta a lucrat ca model si a aparut pe copertile multor reviste cu renume. Are doar 37 de ani si nu e singura. De trupul ei parca sculptat se bucura iubitul, pe nume Emre Aydin.

Are peste doua milioane de fani pe Facebook ceea ce inseamna ca este o actrita indragita! Plus ca regizorii o cauta! A jucat si in serialul "Yaman".
Ati remarcat-o in rolul lui Ender?

Intra acum in scena frumuselul Hakan, din "Tradarea."##VIDEO136181##

In serial, pare batran dar sa stiti ca actorul Salih Bademci, care il interpreteaza pe Hakan, are doar 31 de ani! E si tanar, si frumos, si talentat! Bineinteles ca frange inimile femeilor!

Dar doamnelor, trebuie sa va dezvaluim ca e luat! Salih s-a logodit cu iubita sa, Imer Ozgun in decembrie 2014, dupa o relatie de 4 ani.


Nu incheiem inainte de a va arata poate cel mai colorat personaj al serialului, pe Suleyman!Actorul Renan Bilek a fost candva un pic mai plinut, dar doamnele tot i-au dat tarcoale. Am mai aflat despre el ca este si un cunoscut actor de stand up comedy si ca si el canta!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”