Imagini inedite de la nunta lui Alin Oprea cu Larisa!Vezi cum au fost pe punctul de a lipsi de la propria nunta!VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:40

Cei doi soti au avut parte de o nunta ca in povesti, insa cununia civila s-a lasat cu peripetii. Alin si Larisa au uitat acasa buletinele si in ultimul moment salvarea a venit din partea mamei lui Alin care le-a gasit dupa indicatiile precise ale celor doi.

Au trecut 15 ani de la nunta componentului trupei Talisman, Alin Oprea cu aleasa inimii lui, Larisa. Cei doi indragostiti au avut parte de o nunta ca-n povesti cu invitati unul si unul. Cei doi marturisesc sa au avut parte de o nunta de vis alaturi de 500 d epersoane printre care,Gheorghe Gheorghiu, un prieten bun de familie care a intrat in direct la Drept la tinta si a marturisit printre altele ca: "Alin a fost singurul care nu a baut nimic toata noaptea, eu era lat si la fel si restul invitatilor."
Alin a marturisti ca a fost atat de emotionat incat a ciocnit un pahar de sampanie si apoi a si uitat sa bea din el. "Eu am fost cu lacrimi in ochi la biserica, simteam ca ce se intampla acolo e ceva important, ce o sa ma urmareaca toata viata. Eram atat de emotionat incat nu am baut nimic toata nunta" Cununia civila insa nu a fos tlipsita de peripetii.Cei
doi miri erau pe cale sa isi rateze oficierea casatoriei din cauza ca au uitat buletinele acasa.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.