Imagini inedite de la ziua fiului Vicai! Ea a izbucnit in lacrimi, iar Edan a facut o criza de isterie!

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:47

Vedeta s-a pregatiti temeinic pentru vizita mamei ei. A dat cu aspiratorul si a pregatiti niste croisante delicioase la cuptor.

 

Imagini inedite de la ziua fiului Vicai! Ea a izbucnit in lacrimi, iar Edan a facut o criza de isterie!
Vedeta s-a pregatiti temeinic pentru vizita mamei ei. A dat cu aspiratorul si a pregatiti niste croisante delicioase la cuptor.
Edan a fost bucuros sa-si vada bunica si, nerabdator, s-a repezit din prima la cadouri. Fiul Vicai a primit un microfon, pe care l-a probat imediat.
Si vedeta a primit la randul ei paine lituaniana, bomboane, nuci si seminte.
Vica a primit si o mustrare parinteasca, mama ei sfatuind-o sa stranga bani intr-un fond de pensii si sa nu mai risipeasca atat pe haine si maruntisuri. "Te porti de parca in copilarie ai fi crescut cu 20 de bone", i-a reprosat mama sa Vicai.
Aniversarea lui Edan nu a fost lipsita de evenimente neplacute.
Mai intai, Vica a scapat tortul pe care-l comandase pentru fiul ei. Mai tarziu, Edan a inceput sa planga pentru ca toti copiii il luau la tinta la Laser Tag. Printre invitati la petrecere s-au numarat si vedete ca Dan Helciug sau Oana Roman.
Una peste alta, Vica a fost bucuroasa ca s-a revazut cu mama ei. "Nu pot sa-mi dau seama cum as putea sa traiesc fara mama", a marturisit Vica.

Edan a fost bucuros sa-si vada bunica si, nerabdator, s-a repezit din prima la cadouri. Fiul Vicai a primit un microfon, pe care l-a probat imediat. Si vedeta a primit la randul ei paine lituaniana, bomboane, nuci si seminte.

Vica a primit si o mustrare parinteasca, mama ei sfatuind-o sa stranga bani intr-un fond de pensii si sa nu mai risipeasca atat pe haine si maruntisuri.

" Te porti de parca in copilarie ai fi crescut cu 20 de bone", i-a reprosat mama sa Vicai.

Aniversarea lui Edan nu a fost lipsita de evenimente neplacute. Mai intai, Vica a scapat tortul pe care-l comandase pentru fiul ei. Mai tarziu, Edan a inceput sa planga pentru ca toti copiii il luau la tinta la Laser Tag. Printre invitati la petrecere s-au numarat si vedete ca Dan Helciug sau Oana Roman.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Una peste alta, Vica a fost bucuroasa ca s-a revazut cu mama ei.

" Nu pot sa-mi dau seama cum as putea sa traiesc fara mama", a marturisit Vica.

Urmareste aici momentele video!

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.