Imagini inedite de pe platourile de filmare ale serialului „Instinct de mamă”, difuzat zilnic la Kanal D2; Unde se desfășoară filmările pentru producția care a cucerit milioane de telespectatori

Autor: Oana Picerea
Instinct de mamă Foto(5)

Imagini inedite de pe platourile de filmare ale serialului „Instinct de mamă”

„Instinct de mamă”, serialul difuzat zilnic, la ora 18:00, la Kanal D2, prezintă povestea emoționantă despre iubirea necondiționată și sacrificiu, având în centrul ei lupta neîncetată a unei mame pentru a-și regăsi fiica.

 Eroina serialului este Hicran, interpretată de Elçîn Zehra İrem, o tânără care încearcă să-şi refacă viaţa după pierderea copilului ei, chiar la naşterea acestuia. Deși i s-a spus că fiica ei a murit la venirea pe lume, tânăra mamă are convingerea că micuţa trăieşte. Neliniştea ei se transformă într-o continuă luptă pentru găsirea copilului pierdut, în ciuda intrigilor şi a haosului care îi împresoară familia.

Citește și: Cine este Yagmur Çokgenç, actrița care o interpretează pe malefica Yeliz Altinsoy în serialul "Instinct de mamă”, de la Kanal D2

Imagini inedite de pe platourile de filmare ale serialului „Instinct de mamă”

Acțiunea serialului se desfășoară, cu precădere, în interioarele a două clădiri specifice modului de viață al celor care le locuiesc: o vila de lux, somptuoasă și o casă modestă. Așadar, locurile de filmare au fost create și adaptate special acestor cerințe.

Astfel, în conacul cu grădini întinse, în care modernul se împletește cu tradiționalul, locuiesc Emre, Aliye, Melek și Yeliz.  Arhitectura

clădirii este una dominată de piatră și sticlă.

De cealaltă parte, Keriman, Hicran și Elif locuiesc într-o casă modestă, cu un etaj, „inundată” la exterior de vegetație, amplasată într-o zona rurală deschisă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În economia toposului, acțiunea serialului se desfășoară, de asemenea,  și într-o patiserie, acolo unde lucrează Elif, într-un atelier de reparații auto, precum și într-o clădire de birouri de lux. 

Toate detaliile acestor spații sunt bine gândite astfel încât să fie credibile și să ii introducă pe telespectatori în povestea serialului, accentuând, prin elemente de decor, anumite carcteristici ale personajelor care le populează.

Nu pierdeţi în fiecare zi, de la 18:00, pe tronsonul dedicat serialelor turceşti, la Kanal D2, “Instinct de mamă”, povestea încărcată de dramatism a unei femei care îşi caută copilul.