Imagini înfiorătoare cu Loredana cărând geamantanul în care a ascuns trupul Alinei, după ce i l-a abandonat într-un parc! Tot momentul a fost surprins pe camerele de supraveghere

Author: Lavinia Medrea

Tot momentul a fost surprins pe camerele de supraveghere

Sursa: Captură YouTube Ziua de Constanța - colaj Kanal D

Loredana și-a ucis cea mai bună prietenă, pe Alina, după care a băgat-o într-un geamantan și a abandonat-o într-un parc.

Vă atenționăm că urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional! Au apărut primele filmări de pe camerele de supraveghere în care Loredana cară bagajul în care a băgat trupul neînsuflețit al Alinei după ce i l-a abandonat sub o bancă, în parc.

Imaginile cu Loredana cărând geamantanul în care a ascuns trupul Alinei

În imagini se poate observa cum o persoană cu fața acoperită și cu glugă pe cap, cu constituție feminină, cară geamantanul în care se afla trupul Alinei. Este vorba despre Loredana,

prietena ei, care a ucis-o și a abandonat-o într-un parc.

Citește și: „Cu părere de rău, tind să vă anunț” Fratele Alinei a făcut durerosul anunț! Unde și când va fi înmormântată tânăra ucisă la Mangalia

Alina și Loredana au fost prietene încă de la grădiniță și se înțelegeau foarte bine. Erau ca două surori, astfel că nimeni nu înțelege cât de mare ar fi fost invidia între ele dacă s-a ajuns la o asemenea crimă.

De când au ajuns la mare, se certau încontinuu din lucruri mărunte, în general. Mătușile fetei spun, de asemenea, că Loredana era invidioasă pe Alina, fapt care a determinat-o să se comporte din ce în ce mai urât. 

Loredana, în vârstă de 18 ani, a ucis-o pe Alina și a fost arestată preventiv. Cele două tinere de aceeași vârstă se angajaseră la un hotel din Saturn ca și cameriste pe timp de vară.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Răsturnare de situație în cazul crimei din Mangalia! Loredana era geloasă pe relația colegei ei de cameră cu iubitul. Ce poveste a spus aceasta procurorilor

Alina a fost ucisă în camera de hotel în care era cazată cu Loredana, apoi a fost cărată într-un geamantan și abandonată în parcul Tosca din Mangalia sub o bancă.

Corpul ei a fost găsit de un pescar care se afla în trecere, desfigurat de bătaia primită.

Alina urmează să fie înmormântată 

Joi, Alina va fi înmormântată în satul natal din Vaslui, îmbrăcat în rochie de mireasă, conform anunțului făcut de fratele tinerei. 

Mătușile Alinei au mărturisit că, în ultima perioadă, nepoata lor se plângea de modul în care este tratată de Loredana.

Aceasta i-a povestit chiar și patronului hotelului prin ce trece, dar nu a fost luată în seamă.

Când a avut loc crima, doi martori au auzit zgomote din camera fetelor și au bătut la ușa lor. Loredana a spus că nu de la ele se auzeau sunetele iar băieții au plecat, dar acum regretă că nu au verificat ce se întâmpla știind că i-ar fi putut salva viața Alinei.

Loredana, ucigașa Alinei, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile și va fi supusă unei expertize psihiatrice.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?