IMAGINI IREALE: Soferul care A UITAT sa traga frana de mana de la autobuz. Ce a urmat intrece orice imaginatie VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:56

Fuge de-i sfaraie calcaiele dupa propriul autobuz! Asa a ajuns soferul din imagini!

Dar sa o luam cu inceputul. Camerele de supraveghere din aceasta intersectie surprind clar momentul in care un taxi galben se opreste in spatele altuia, intr-o statie. Si totusi in planul indepartat se petrece intreaga actiune.

 

Soferul autobuzului parcat da sa plece de langa masina dar se intoarce brusc si se agata de usa. Colosul soselelor, care din cate se pare era neasigurat, o ia pur si simplu la vale.

Omul e disperat! Cum sa-ti fuga ditamai autobuzul din fata ochilor! Si cum sa-l opresti?

 

Ghinionistul conducator pune frana. De picior! De langa masina! Si cand e clar ca orice ar face tot in zadar ii este efortul, alearga cat poate. Nu va opri autobuzul dar macar va vedea cat mai de aproape dezastrul.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Ca o bila de popice pe pista s-a dus! Prima lovita- o masina, a doua lovitura: un stalp, apoi un spatiu verde decimat si paguba nu se incheie aici.

 

O alta camera de supraveghere ne arata cum masina se indreapta constant dar sigur spre noile "victime". Cum sa nu te iei cu mainile de cap! Daca n-ar fi fost blocul, cand si mai ales unde s-ar fi oprit colosul? Bine ca nu s-a lasat cu victime!

 

Taguri: