Imagini nemaivazute de la botezul micutului David, fiul Ramonei si al lui Jorge! Asa petrecere, mai rar! Alaturi de ei au au fost nasii Andreea Banica si Lucian Mitrea

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 19 sep 2017, 09:24

A fost un weekend cu emotii pentru George si sotia lui Ramona. Cei doi si-au crestinat baietelul, pe micutul David. Alaturi de cei doi, in ziua cea mare, au fost nasii Andreea Banica si Lucian Mitrea.

Primul care a pasit pragul casei a fost Lucian Mitrea. In asteptarea nasei, nasul Lucian Mitrea a dat fuga in camera lui David sa-l smotoceasca putin. Micutul David a stat extrem de cuminte, in ciuda agitatiei de acasa, cauzata de marele eveniment.

 

Nu a putut lipsi nici Karina, fiica din prima casnicie a lui George, sora mai mare a lui David. Karina a mostenit din trasaturile tatalui ei si se transforma intr-o domnisoara superba.

Ilinca, fiica din prima casatorie a sotiei lui George, este foarte atenta la imaginea ei, mai ales ca se afla la varsta adolescentei. Ilinca si Karina se inteleg de minune si s-au pregatit impreuna pentru marele eveniment.

 

"Imi doream foarte tare un fratior si sa fie baiat. Cand am aflat am fost foarte fericita", a spus Ilinca.

 

"Tinuta eu am ales-o, dar ce este cel mai dragut este faptul ca e primul lucru pe care l-am cumparat pentru David. Eram in afara tarii cu sotia mea si cu Ilinca si am vazut acest costum si m-am gandit ca e potrivit pentru cand il vom boteza, desi inca nu se nascuse",
a spus George despre costumul purtat de David.

Sotia lui George, Ramona, abia si-a putut tine in frau lacrimile, in timpul pregatirilor de botez.

Vezi video pe WOWbiz.ro!

 

Taguri: