Imagini nemaivazute de la nunta lui Leo de la Strehaia! La eveniment a participat tot satul! Doamne, trebuie sa vezi ce a iesit la petrecere!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:14

Imagini unice de la nunta lui Leo de la Strehaia au fost difuzate in exclusivitate la WOWbiz.

Marele eveniment a avut loc in decembrie 1989, chiar inainte de Revolutie, si a fost unul la care a participat toata lumea din Strehaia.

Leo a fost imbracat la patru ace, in costum alb, iar sotia lui avea o rochie de mireasa conform traditiei tiganesti. S-a petrecut din zori si pana a doua zi de dimineata. Leo avea numai 13 ani si, chiar el a spus, ca nu prea a inteles multe de la acel eveniment.

" Nu inteleg de ce ma condamnati pe mine ca m-a obligat tata sa ma insor la 13 ani. Eu ce stiam sa fac eu la 13 ani, ce sa se intample in noaptea nuntii.

Stiam eu ce era iubire sau dragoste? Cum sa am eu dragoste si iubire fata de ea la varsta aia? Habar nu aveam eu de nimic la 13 ani.

La noi nu a fost iubire, a fost obisnuinta. Eu tin mult la ea si la copii, dar mai mult nu am cum. Eu in ziua nu am avut dreptul sa spun nimic. Eu nici cu dansul nu le aveam, ma tragea lumea dupa ei ca sa pot sa dansez"
, a spus Leo despre imaginile de la nunta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nici

Anca, sotia lui Leo, n-a fost prea incantata de eveniment." M-au imbracat ca o capra. Nu mi-a placut deloc, dar asa erau traditiile, ce sa fac?!", a spus si Anca.

Vezi nunta lui Leo din 1989 pe WOWbiz.ro!