Imagini nevăzute cu regretatul Benone Sinulescu! Iată cum a fost surprins celebrul artist chiar în casa în care a locuit în ultimii ani alături de soția sa!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 nov 2021, 21:12

Imagini nedifuzate pana acum cu indragitul Benone Sinulescu

Sursa: Captură KANAL D

În cadrul emisiunii Teo Show au fost difuzate imaginie nevăzute până acum cu regretatul Benone Sinulescu, filmate cu ceva vreme în urmă.

Celebrul cântăreț de muzică populară Benone Sinulescu s-a stins din viață pe 18 noiembrie, după o lupta teribilă cu o boală cumplită. Astistul a suferit în această vara mai multe probleme medicale din cauza unei afecțiuni cardiace pe care reușise să le depășească, însă recent o cumplită pneumonie de aspirație i-a adus sfârșitul.

Imagini nevăzute cu regretatul Benone Sinulescu!

Astăzi, în cadrul emisiunii Teo Show, cei doi prezentatori Teo și Bursucu au intrat în legătură directă prin video call cu soția regretatului artist, Elena Sinulescu, care a vorbit cu mare tristețe

în glas și în suflet despre cel care i-a fost soț vreme de 40 de ani, marele cântăreț de muzică populară, Benone Sinulescu.

"A fost o cauza faptul că a făcut pneumonie de aspirație în ultimul moment, care cu toate perfuziile, cu toată cantitatea de oxigen pe care i-au dat-o concentratoarele nu a reușit să elimine acea flegmă care s-a depus în gâtul lui și care pur și simplu i-a obturat căile respiratorii și glutita! Asta a fost! El a avut ambele carotide înfundate și nu se putea face operație! I-au fost văzute analizele pe care

le-a efectuat la Timișoara și la Arad, computer tomograf, RMN și Doppler și toți au concluzionat că nu i se poate face o intervenție chirurgicală, ci doar tratament medicamentos. Chiar se recuperase după perioada din vara, dar a apărut această pneumonie care se pare i-a pus capac."
, a spus soția artistului.

Tot astăzi, în cadrul emisiunii Teo Show, cei doi prezentatori Teo Trandafir și Bursucu împreună cu echipa de producție au decis să difuzeze o scurtă înregistrare realizată cu ceva vreme în urmă, în care îndrăgitul Benone Sinulescu a fost surprins

chiar în casă în care a locuit în ultimii ani alături de soția să, Elena. Un loc special, de suflet pentru marele artist care adoră să aibă o grădina frumoasă și roditoare, de care era mândru. Acesta a mărturisit la acea vreme că îi plăcea să gătească cele mai gustoase supe și ciorbe ardelenești.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

"Am vreo 35 de nuci așa am numărat eu, puși de mine! Nuci din alea mari! Dacă da Dumnezeu să mai trăiesc să apuc și eu să mănânc o nuca de aia!(...) Mie îmi plac mâncărurile noastre românești! Îmi plac sărmăluțele, îmi plac ciorbele, îmi plac supele! Fac supă excepțională! Și aici mă pot mândri cu faptul că i-am depășit pe ardeleni! Eu am venit din Regat în Ardeal și de fiecare dată când am musafiri de prin părțile Ardealului și s-a întâmplat să avem supă gătită de Beni, toată lumea <<Da, ce

ai făcut tu la supă asta? Secretul gospodinei, zic eu!", spunea celebrul artist.

Citeste si: Soția regretatului Benone Sinulescu, despre ultimele zile de viață ale artistului! Elena Sinulescu, acuzații grave la adresa fostului impresar al soțului ei! "Nu voiam să o spun niciodată"

Citeste si: Sofia Vicoveanca, mărturisiri sfâșietoare după moartea lui Benone Sinulescu: ”Nu mai am cuvinte”