Imagini NOI cu Simina in luna a 4-a de sarcina! Uite cat de mult i-a CRESCUT burtica

Autor: O.P.

Simina a anuntat in urma cu putin timp. in exclusivitate la ''Teo Show'', faptul ca este insarcinata in 3 luni, cu Zanoaga.

Imagini NOI cu Simina in luna a 4-a de sarcina

Se pare ca viitoarea mamica nu are liniste in sarcina si a simtit nevoie unei schimbari de look. Aceasta si-a pus extensii, dar a fost indrazneata si a ales un blond cenusiu in locul brunetului. 

Citeste si: Alex Zanoaga a lansat prima lui melodie: ''Gata cu Jador!'' Ce reactii au avut fanii cand l-au auzit cantand!

Citeste si: Roxana de la "Puterea dragostei", MESAJ neasteptat pentru Kevin, fostul ei iubit! Iata ce urari i-a transmis concurenta celui pe care l-a iubit cu vreme in urma!

Fanii au fost socati sa o vada pe aceasta total schimbata. Aceasta si-a pus cateva extensii blonde, insa pentru o scurta perioada de timp. Acum, Simina s-a afisat mai mandra ca oricand cu burtica ei.

Simina este insarcinata in 4 luni, cu Alex Zanoaga. Iata ce burtica mare are: 

Cum a reactionat Alex Zanoaga cand a aflat ca va fi TATIC

Cei doi au fost dati de GOL de Jador, iar apoi au recunoscut ca au tinut acest lucru ascuns pentru a se asigura ca sarcina decurge asa cum trebuie. 

Citeste si: Simina si Alex, surprinsi pe holurile SPITALULUI! Ce se intampla cu sarcina Siminei chiar ACUM

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alex si Simina au vorbit la ''Teo Show'' si despre numele copilului, dar putini stiu ce reactie a avut Alex cand a aflat ca va deveni tatic. Acesta a postat o fotografie reprezentativa: 

Simina: Nu știm sexul. Sperăm să fie băiețel! Alex Zănoagă: Îmi doresc băiat, ca să-l dau la fotbal!

Simina: Știam că sunt însărcinată, dar voiam să știm doar noi și prietenii noștri apropiați! Știa Jador pentru că știa un prieten comun, Nikolas.

I-a spus ca să-i facă în ciudă! Primesc mesaje că bebelușul e cu Jador. Între noi nu s-a întâmplat nimic, doar ne-am sărutat în emisiune și atât!

Zănoagă: El a fost mereu invidios pe mine! De când ne-am cunoscut. I-am stricat planurile cu Simina. Nu s-a putut! I-am stricat planurile. Dacă ar fi fost cu Simina, ar fi avut o poveste frumoasă! L-ar fi ajutat mult Simina.

Zănoagă: Eu îmi doream să fie însărcinată!

Simina: Am rămas surprinși amândoi. Eu eram puțin speriată, mă gândeam la sacrificii, mă gândeam dacă va fi totul bine cu sarcina.

Citeste si: Ce pofte de GRAVIDA are Simina? Ana Lintaru a dat-o de GOL! Ce mancau amandoua in miez de noapte!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.