Imagini rare cu celebrul Ümit Kantarcılar, protagonistul serialului Aripi frânte! Iată cum arată chipeșul actor când avea doar 19 ani și a debutat pe platourile de filmare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 oct 2022, 21:47
Melis Tüzüngüç Foto(5)

Melis Tüzüngüç si Ümit Kantarcılar, in serialul Aripi frânte

Sursa: Instagram Melis Tüzüngüç

Carismaticul Ümit Kantarcılar face parte astăzi din categoria celor mai apreciați actori ai momentului în Turcia.

Ümit Kantarcılar are 35 de ani și cu toate acestea se află deja pe înalte culmi ale succesului și se bucură de mari realizări profesionale.  În cei peste 16 ani de experiență pe platourile de filmare, Ümit a reușit să cucerească publicul cu talentul lui desăvârșit și cu frumusețea lui aparte. 

Tânărul actor Ümit Kantarcılar a devenit cunoscut și în România de curând, în distribuția serialului Aripi frânte, în care a dat viață personajului principal Onur.

Dincolo de viață profesională, celebrul actor este un tătic devotat și iubitor și adoră să își petreacă timp alături de fetița lui, în vârstă de șase ani. 

Imagini rare cu celebrul Ümit Kantarcılar, protagonistul serialului Aripi frânte! Iată cum arată chipesul actor când avea doar 19 ani

Ümit Kantarcılar s-a născut în anul 1987, în Antalya, acolo unde a crescut și a primit o educație de seama din partea familiei sale.

Încă din perioada adolescenței Umit și-a exprimat dorința de a studia actoria pentru a-și îndeplini visul de a deveni un actor celebru. După absolvirea liceului, Ümit Kantarcılar a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru în cadrul Universitarii Maltepe. Iar la scurt timp după încheierea studiilor universitare, tânărul actor a început să joace pe scenă Teatrului de Stat din Antalya, acolo unde a fost rapid remarcat de marile case de producție datorită talentului sau uluitor.

Citeste si: Onur din serialul Aripi frânte, în cele mai provocatoare ipostaze! Iată cum a fost surprins celebrul actor Ümit Kantarcılar, la bustul gol pe o ambarcațiune de lux! 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In anul 2006, pe când avea doar 19 ani, Umit a fost deja cooptat să joace primul lui rol într-un serial de televiziune, intitulat İki Aile, care a însemnat și primul mare pas către carieră strălucită de astăzi. Apoi tânărul actor a evoluat pas cu pas bucurându-se de mari succese care i-au adus notorietate și l-au propulsat printre cei mai apreciați actori ai generației sale. 

În ceea ce privește viața personală, Ümit Kantarcılar a crezut că și-a întâlnit marea dragoste iar în anul 2014 s-a căsătorit cu actrița Gamze Topuz, însă după doar doi ani de căsnicie au divorțat, în ciuda faptului că soția lui era însărcinată și urmă să o aducă pe lume pe fetiță lor. După nașterea micuței, Ümit Kantarcılar a decis să își păstreze statutul de tătic și a păstrat legătură cu fosta lui soție pentru a o crește frumos pe fetița lor. În

prezent celebrul actor nu s-a recăsătorit însă se dedică în continuare trup și suflet profesiei sale, dar și celui mai important rol al vieții sale, acela de tătic.

Citeste si: Ea este cea mai importantă femeie din viața renumitului Ümit Kantarcılar, protagonistul serialului Aripi frânte! Iată ce trăsături frumoase a moștenit actorul de la mama sa!