Imagini rare cu familia lui Dan Petrescu au ieșit la iveală după tragicul accident aviatic din apropiere de Milano. Cum arătau soția și fiul miliardarului

Autor: Madalina Maftei

Soția si fiul lui Dan Petrescu, imagini rare

Dan Petrescu, soția și fiul lui și-au pierdut viața în tragicul accident aviatic de duminică, 3 octombrie, de lângă Milano. Imagini rare cu familia miliardarului au ieșit la iveală după acest eveniment nefericit.

Dan Petrescu, 68 de ani, s-a dovedit a fi o persoană extrem de discretă, iar aparițiile sale în spațiul public au fost foarte rare. Puține detalii sunt cunoscute despre viața miliardarului, dar și despre familia acestuia. Imagini rar cu familia afaceristului au apărut după tragicul accident care a avut loc duminică, 3 octombrie, în apropiere de Milano.

Cum arătau soția și fiul lui Dan Petrescu. Dorothea Blazat și Ștefan Petrescu se aflau și ei în avionul care s-a prăbușit în apropiere de Milano

Afaceristul Dan Petrescu, soția acestuia, Dorothea Balzat, și fiul lor Ștefan Petrescu, de 30 de ani, se numără printre persoanele care și-au pierdut viața în tragicul accident aviatic de duminică din apropiere de Milano, care s-a soldat cu opt decese.

După acest dezastru aviatic, în presă au apărut și primele imagini cu familia miliardarului, imagini extrem de rare.

Dan Petrescu a fost unul dintre cei mai discreți oameni de afaceri din România, cu o avere impresionantă. Acesta și-a format în spațiul public o reputație de om simplu, căruia nu-i plăcea să epateze.

Mai mult de cât atât, apropiații spun despre el că era greu să-i recunoști statutul social, căci obișnuia să circule cu autobuzul, iar mașina pe care o conducea era una obișnuită.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: AVERE Dan Petrescu. Cine va avea parte de bunurile pe care miliardarul le-a lăsat în urma morții sale

Fiul miliardarului Dan Petrescu și soția sa, Dorothea Balzat, nu au avut conturi pe rețelele de socializare, iar imaginile cu familia lor sunt extrem de rare. Singura imagine care circulă în spațiul public cu familia afaceristului îi arată pe cei trei îmbrățișați și fericiți, semn că aveau o relație strânsă.

S-a dovedit că afaceristul era cel mai bogat om din România, informație care a ieșit la iveală după moartea acestuia. Averea lui Dan Petrescu fiind una colosală, deține peste 150 de apartamente, mai multe terenuri și spații comerciale. Persoana care va intra în poseia imperiului construit de acesta ar fi mama lui, în vârsta de 98 de ani, la care mergea în ziua producerii accidentului.

Citeste si: CUM a murit miliardarul Dan Petrescu? Află de ce s-a prăbușit avionul în care se afla, dar și ce detaliu incredibil a ieșit la iveală după decesul omului de afaceri