IMAGINI RARE cu Nadia Comaneci, Ion Tiriac si Ilie Nastase! In ce ipostaze au fost surprinsi cei trei sportivi

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:15

Sunt, mereu, puse la patru ace, dar, au si ele, momentele lor de nervozitate. Cand nu le convine ceva, vedetelor din sport le sare, repede, tandara.

Iată imagini rarisime cu Nadia Comăneci şi Ion Ţiriac! Nu aduce ceasul ce aduce evenimentul, dacă eşti atent la detalii. Iată-l pe Ion Ţiriac, rămas fără cuvinte în faţa atâtor insistenţe,  în timp ce Nadia Comăneci priveşte în stânga şi-n dreapta, neştiind încotro s-o apuce. Campioana noastră e prinsă, undeva, la mijloc, între prietenul ei de-o viaţă şi jurnalişti.

În stilul ei caracteristic, Nadia o scoate la capăt: câteva cuvinte în faţa camerelor şi îl urmează pe  Ion Ţiriac.

Cuprins de admiraţie pentru gimnasta de 10, Ion Ţiriac spune fix aceeaşi poveste şi în ziua următoare, la un alt eveniment: „La Polul Nord, la Polul Nord, pe banchiză, în 2012, acum doi ani, când am fost, în cele două containere părăsite, acum 20 de ani, pe uşa din spate era fotografia domnişoarei, care se numea <>.”

Din public, Ilie Nastase se ţine de ghiduşii.

Nadia observă şi-i atrage atenţia.  În mai puţin de o clipă, vine şi reacţia lui Ion Ţiriac.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta >.”

Din public, Ilie Nastase se ţine de ghiduşii. Nadia observă şi-i atrage atenţia.  În mai puţin de o clipă, vine şi reacţia lui Ion Ţiriac.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.