Imagini rare de la nunta îndrăgitei Gözde Türker, actrița care a jucat rolul Harika din serialul Totul pentru familia mea! Iată clipul cu cele mai emoționante momente de la fericitul eveniment din viața frumoasei actrițe!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 feb 2023, 00:11
Foto(5)

Cele mai frumoase imagini de la nunta celebrei Gözde Türker, actrița care a jucat rolul Harika din serialul Totul pentru familia mea! Iată principalele momente ale fericitului eveniment cuprinse într-un clip video spectaculos!

Gözde Türker se numără printre cele mai frumoase și talentate actrițe din tânăra generație în Turcia. Deși are doar 27 de ani, actrița a reușit să cucerească publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane în producții de excepție care i-au adus mari succese și au propulsat-o treptat printre cele mai apreciate actrițe ale momentului. Cel mai recent proiect care de asemenea a reprezentat o mare reușită pentru carieră ei a fost serialul Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Harika.

Dincolo de platourile de filmare, Gözde Türker este o femeie fericită și împlinită și în viață reală, deoarece trăiește o superbă poveste de dragostei alături de bărbatul iubit, care i-a devenit soț în urmă cu doi ani. Nunta lor a fost un eveniment grandios în care au avut alături multe rude, prieteni și colegi de breaslă.

Imagini rare de la nunta indragitei Gözde Türker, actrița care a jucat rolul Harika din serialul Totul pentru familia mea

Gözde Türker s-a născut în anul 1995, în Istanbul, într-o familie înstărită care i-a oferit o educație de seama și au ajutat-o să își realizeze toate dorințele. Pentru că părinții săi i-au descoperit încă din copilărie pasiunea pentru actorie tânăra Gözde a fost ghidată și sprijinită să își urmeze mărețul vis de a deveni actrița. După încheierea liceului, ambițioasa Gözde s-a înscris la Facultatea de Teatru și Film în cadrul Universității Mimar Sinan, unde a fost admisă și pe care a reușit să o încheie cu succes, devenind astfel o actrița cu drepturi depline așa cum își dorise.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care talentata actriță Gözde Türker a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul rebelei Harika! A fost nevoită să plece sau totul s-a petrecut conform scenariului?

În 2014, tânăra Gözde Türker a debutat cu rolul secundar în distribuția serialului Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, iar în 2016 a fost cooptată în echipa de actori ai producției Poyraz Karayel.

După doi ani, talentata actriță a câștigat casting-ul pentru un rol secundar în serialul Mireasa din Istanbul, iar în 2020 a fost cooptată în distribuția producției Totul pentru familia mea, în rolul Harika.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dincolo de platourile de filmare, îndrăgită actrița Gözde Türker este o femeie fericită și împlinită și pe plan personal, deoarece trăiește o poveste intensă de dragoste alături de Anil Guler, un celebru om de afaceri din Turcia, care în anul 2021 i-a devenit

soț. Îndrăgita actriță este foarte activă și în mediul online și publică diverse clipuri video cu cele mai importante și frumoase momente din viață ei. După nuntă, Gözde a publicat un clip spectaculos care cuprinde cele mai emoționante și importante momente ale evenimentului.

Citește și: Harika din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de părinții săi! Iată de la cine a moștenit actrița Gözde Türker frumusețea și talentul!