Imagini rare din iahtul cu care Irinel Columbeanu o ducea pe Monica Gabor la școală! Ambarcațiunea are, acum, un nou proprietar

Autor: Diana Ghita

Cum arată fostul iaht al lui Irinel Columbeanu

Sursa: Facebook Irinel Columbeanu; Captură YouTube WOWnews

Recent, în cadrul emisiunii „Online Story”, Cornelia Ionescu a stat de vorbă cu actualul posesor al iahtului lui Irinel Columbeanu. Acesta a dezvăluit diverse momente trăite de afacerist, împreună cu fosta lui soție, pe ambarcațiune.

În timpul unei plimbări cu iahtul pe lacul Snagov, proprietarul său, Nicușor Stan, i-a povestit Corneliei Ionescu multiple momente marcante pentru Irinel Columbeanu și Monica Gabor, pe care le-au petrecut împreună pe impresionanta ambarcațiune de lux.

Irinel Columbeanu a dus-o la școală cu iahtul pe Monica Gabor

Fostul iaht al lui Irinel Columbeanu are o vechime de circa 20 de ani, iar Nicușor Stan l-a cumpărat de la acesta în urmă cu aproximativ 10 ani, pe vremea când Irinel nu avea probleme financiare.

Ambarcațiunea nu numai că este una dintre cele mai mari de pe lacul Snagov, ci are și o frumoasă poveste, întrucât pe puntea lui s-au derulat niște clipe cu adevărat romantice. 

Invitatul de la „Online Story” a dezvăluit că fostul milionar o ducea pe Monica Gabor la școală cu iahtul, întrucât era foarte tânără când a venit în București și nu-și terminase studiile.

Citește și: Cum a reacționat Monica Gabor după ce a văzut imaginile cu Irinel și fiica sa! „Fata mea..” Irinuca nu a ezitat să răspundă

„După câte știu eu, cred că termina clasa a XII-a în clipa în care a cunoscut-o Irinel, deci ar fi trebuit să meargă la o școală cu 12 clase, nu știu exact ce școală, dar sunt foarte multe. Aici, pe Snagov, poți să faci absolut orice, poți să mergi la școală, poți să-ți duci, cu iahtul, iubita la restaurant”,  a spus Nicușor Stan.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: De unde și cum a început ideea Ilenei Sterp de a scoate zahărul din alimentație pentru o lună de zile. “Sper să pot să duc la final luna asta.”

Cum arată, pe interior, iahtul pe care l-a deținut Irinel Columbeanu

În timp ce povesteau despre foștii soți Columbeanu, Cornelia Ionescu și Nicușor Stan au trecut cu ambarcațiunea pe lângă o frumoasă biserică de pe malul lacului Snagov, locație în care și-au amintit că Irinel Columbeanu și Monica au petrecut un moment foarte special din viața lor: cununia religioasă.

„Ei au făcut evenimentul în curtea vilei unde locuiau, după care au plecat cu acest iaht și au ajuns la biserică.

(...) Este păcat când ai o astfel de proprietate pe Snagov și ai posibilitatea să faci lucruri pe care alții nu le fac să nu te bucuri de o astfel de experiență”,  a dezvăluit Nicușor Stan, care a fost, și el, prezent la nuntă, în calitate de prieten.

Citește și: „Sunt cel mai fericit tată din lume!” Interviul oferit de Irinel Columbeanu și fiica sa, Irina, sosită recent din Statele Unite ale Americii

În prezent, actualul proprietar al iahtului îl folosește, în mare parte, pentru petreceri, întrucât ambarcațiunea dispune de o sufragerie, un dormitor și o bucătărie: „Ai absolut tot ce este necesar într-o croazieră”.