Imagini revoltatoare au fost filmate intr-o cetate-monument istoric cu care tara noastra se lauda

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 sep 2020, 10:30

In loc sa sfinteasca locul, cum spune un vechi proverb, mai multi oameni au incins o paranghelie de pomina cu gratar, hore si alcool.

Mai grav este ca, printre cheflii sunt si angajati ai primariei din comuna. E ca la balci intr-un monument istoric vechi de sase secole! Suntem in "perla" Hategului; unde nici codrul nu fosneste din respect pentru stramosi... urla lautarii din boxe. Atat de tare ca ii acopera doar hohotele de ras ale petrecaretilor!

Tiribombele mai lipsesc!  In rest, cheful ce pare organizat ad-hoc in curtea acestei fortarete medievale, e cu de toate!
De la atata dans si voie buna, atmosfera se-ncinge ca jarul de la gratar.

Dovada, un petrecaret- deloc jenat ca e pe un loc incarcat de istorie, ramane la bustul gol!


Imaginile, filmate chiar de unul dintre cheflii, au ajuns pe internet! Odata cu ele, si numele celor aratati cu degetul ca n-au respectat unul dintre cele mai frumoase monumente ale zonei!

Cu jumatate de gura, viceprimarul confirma: sase dintre petrecareti sunt chiar angajati ai primariei.
Desi in imagini par sa se distreze, edilul spune ca de fapt toti fac parte dintr-un ansamblu folcoric si in acel moment repetau un dans.

Cetatea a fost restaurata acum doi ani cu aproximativ un milion si jumatate de euro din fonduri europene. Unii ar spune ca... in bataie de joc, pentru ca turnul s-a ales cu geamuri termopan, zidul de aparare a fost tencuit, iar aleile de piatra ale cetatetii au fost inclouite cu unele de marmura.
Asa ca, ce ne mai mira?!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.