IMAGINI REVOLTATOARE! Iau apa din canal si o vand drept plata la restaurante

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 nov 2020, 06:05

Imaginile surprinse la Lugoj sunt revoltatoare.

 Priviti-l bine pe acest comerciant care umple relaxat un bidon cu apa. Se apleaca spre gura de canal, ia furtunul din plastic aruncat pe jos si asteapta ca recipientul sa fie plin ochi. Apoi nu se sfieste sa-l duca direct la taraba, unde il fixeaza in suportul pentru apa… potabila. Chiar nu ii pasa ca cei care, de buna credinta, isi astampara setea din acel lichid se pot imolnavi? Acum, haideti sa vedem cum arata cu cu adevarat locul din care au scos apa.


Sa nu credeti ca barbatul pe care vi l-am aratat la inceput este singurul comerciant care recurge la metoda scandaloasa.  Cel pe care-l vedeti acum in imagini este un bucatar. Si el este filmat cum se pune pe jos, langa canalizare, si ia apa de acolo fara sa-si puna intrebarea daca este buna sau nu.

Am incercat sa stam de vorba astazi cu un baiat ce parea a fi chiar bucatarul din imagini, insa ne-a intors spatele. Comerciantii
se jura ca nu folosesc apa din canalizare la gatit. Cu totii spun cu mana pe inima ca in oale ajunge doar apa curata ca lacrima pentru prepararea de mici si gratare. 

Cine s-ar fi gandit vreodata ca micii sau gratarele care-ti lasa gura apa ar putea fi preparate cu apa luata direct din canal?! Cu siguranta nu clientii, care au platit bani frumosi pentru masa copioasa care ar putea sa-i trimita direct la spital.
Lugojenilor parca le-a stat mancare in gat cand au aflat ce baga in gura.

Altii in schimb, nici nu isi imagineaza la ce pericol se expun. Pe asa o caldura, multi se spala pe picioare in apa pe care bucatarii o folosesc la gatit. Sa nu mai vorbim de cainii vagabonzi care beau aceeasi apa. 

Sesizate, autoritatile au luat masuri. Nu, nu va ganditi ca au dat amenzi.
Iata ce au facut. Ne lamureste directorul companiei care alimenteaza orasul cu apa.

Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Timis si-au trimis inspectorii in control. Ce au aflat este incredibil! Cu toate astea, cand am ajuns noi, petrecerea era in toi!

Inspectorii au ridicat mostre de apa, pe care le vor supune unor analize de specilaitate. Abia apoi vor sti exact cat de infestata este apa si, implicit, cat de periculoasa este pentru sanatatea oamenilor.

 

Taguri: