Imagini revoltatoare. O mama si-a tinut fetita in brate in timp ce se afla la volanul masinii

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:03

Va aratam acum imagini revoltatoare, surprinse pe o sosea aglomerata din centrul Timisoarei! O mama conduce masina, in timp ce-si tine copilul de nici doi ani in brate.

Imaginile au fost filmate pe strada Popa Scapca din plin centrul Timisoarei, unde traficul este aglomerat, mai ales la orele pranzului. In imagini se vede cum femeia conduce cu copilul in brate. Neglijenta, iresponsabilitate sau pur si simplu inconstienta?

Ce o fi in mintea acestei mame care conduce masina cu un copil in brate?! Asta se intreaba oamenii care au vizionat imaginile surprinse de un amator. Filmuletul postat pe internet ilustreaza momentul in care femeia este cu mainile nu doar pe volan, ci si pe copilul pe care il tine in poala.

Sofeaza in voie prin oras fara sa se gandeasca ca isi pune pruncul in pericol. La fel de relaxat pare si barbatul care sta pe scaunul din dreapta.

Ba mai mult, daca ne uitam cu atentie, pare ca micutul se joaca in bratele soferitei. Dumnezeu stie ce s-ar fi putut intampla, daca femeii i-ar fi taiat cineva, ca din senin, calea. Daca aceste imagini i-au revoltat pe trecatori, cei de la politie au fost rezervati in declaratii.

Explicatia este incredibila: pentru ca scena nu a fost surprinsa de un agent de la Politia Rutiera, nu se pot autosesiza. E ca si cum n-ar fi existat.

##VIDEO133940##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”