Imagini REVOLTATOARE! Seful politiei din Piatra Neamt, surprins in timp ce batea o minora

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:58

Imagini revoltatoare vin de la Piatra Neamt! Seful politiei din localitate a fost surprins de camerele de supraveghere in timp ce lovea o minora. S-a intamplat chiar in sediul politiei.

Camerele de supraveghere amplasate in sediul politiei din orasul Piatra Neamt au surprins momentul in care comisarul intra intr-o incapere si incepe sa loveasca o fata. In imagini, se vede clar cum seful politiei ii aplica fetei o corectie. Incoltita, copila nu reactioneaza. Nici la primele lovituri si nici la cele care au urmat.

Politistul o imbranceste pe adolescenta si o trage de hanoracul in care este imbracata.

Fata se refugiaza intr-un colt al camerei si, dupa o discutie cu omul legii, este scoasa din incapere. La toata scena, asista un alt politist, care, insa, nu intervine. Priveste impasibil cum fata este batuta.

Politia a deschis o ancheta interna pentru a lamuri in ce masura ofiterul a gresit. A fost sesizat si Parchetul. Imaginile le-au vazut si mai-marii de la Bucuresti. Ofiteri specialisti din cadrul Directiei de  Control Intern a I.G.P.R.
vor veni la Piatra Neamt pentru a vedea ce anume s-a intamplat. Intre timp, comisarul si-a luat concediu medical.

Fata de 14 ani este acuzata de furt in mai multe dosare. Copila este crescuta de bunici, parintii ei fiind plecati in Italia.

"Fura, face numai rele. O aduc acasa, ma duc dupa ea, o duc... Sta doua-trei ore, pleaca. Stie Protectia Copilului ca este un copil foarte rau", recunoaste bunica, dar chiar si asa tot nu este de acord cu ce s-a intamplat in sediul politiei: "eu am crescut-o de la 3 ani si nu i-am dat
o palma, de ce politia sa o bata?!".
##VIDEO106485##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta