IMAGINI savuroase cu juratul Kidsing, Wilmark Hernandez si Ilinca Vandici! Cei doi au facut un adevarat spectacol pe aeroportul din Izmir

Editor: Alina Dirdala Author: A.M.
Actualizat: 24 aug 2021, 00:30

Nici prin gand nu va trece cum lupta coregraful cu plictiseala in orele lungi de asteptare de pe aeroportul din Izmir!

Numai cine n-a calatorit cu avionul nu stie cate ore petreci asteptand- ba avionul, ba autocarul sau bagajele. De data aceasta, Wilmark a fost nevoit sa petreaca o ora intreaga in parcarea aeroportului din Izmir pentru ca unei colege i se ratacisera bagajele. Grea incercare pentru un om care nu prea are astampar. Dar, exact in aceste momente de lancezeala, in viata unui om apar marile idei. Sa vedeti ce i-a dat prin cap lui Wilmark!

##VIDEO120549##O fi el jurat la un concurs muzical, dar cine a auzit de nunta fara lautari si muzica fara dans? Asa ca

juratul nostru s-a gandit sa o invete pe mai tanara sa colega, Theo Rose, putina miscare scenica, mai exact, cum sa danseze Bachata! Si daca ne gandim ca totul a fost ad-hoc, cei doi parteneri de dans s-au descurcat binisor.

Nu doar Theo Rose a fost luata sub aripa ocrotitoare a lui Wilmark. Si prezentatoarea Ilinca Vandici a avut ceva de invatat la Pamukkale, in Turcia, la cateva sute de metri de celebrele terase de calcar.

Dupa ce s-au sfatuit cateva minute, Ilinca si Wilmark ne-au oferit un show in toata regula. Au repetat de cateva ori figura si pana la urma le-a iesit.Iar Ilinca ne-a demonstrat ca are si calitati de dansatoare!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cu Wilmark si Theo Rose aveti intalnire pe 10 septembrie de la ora 20.00

cand incepe show-ul Kidsing, cel mai mare spectacol de cautare a tinerelor talente!