IMAGINI SAVUROASE. Doi hoti BATUTI MAR in timp ce incercau sa jefuiasca o pizzerie

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 04 oct 2020, 22:20

N-o sa va vina sa credeti ce s-a intamplat intr-o pizzerie din Italia, atunci cand doi indivizi au calcat pragul localului.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt de-a dreptul savuroase! Este noapte! Intr-o mica pizzerie din sudul Italiei apar dintr-o data doi indivizi pusi pe scandal. Patronul, aflat chiar la vanzare, asteapta comanda. Dar, surpriza: se trezeste cu un pistol in fata.

Cei doi barbati sunt in totalitate expusi. Nu au nicio masca pe fata, nu poarta manusi si nici nu se feresc deloc sa li se vada identitatea.

Il ameninta pe patron fara sa se gandeasca la consecinte. Insa, victimei nu ii este teama deloc. Se fereste rapid din calea armei si apuca sa inchida casa de marcat.

Increzatori ca au pus pe fuga personalul, cei doi hoti isi impart rapid atributiile: unul dintre ei are grija ca angajatii sa nu se intoarca, iar celalalt trece repede in spatele tejghelei, ca sa deschida casa de bani.

Credeti, insa, ca totul le iese atat de repede? Chiar cand se astepta mai putin, barbatul care incearca de zor sa ajunga la bani este atacat cu forta de angajatii localului.

Brusc, agresorul se transforma in agresat. Unul dintre angajatii localului aproape ca l-a pus la pamant pe barbat. Pentru a-si salva colegul, celalalt hot ameninta angajatii cu pistolul si sare sa il apare pe barbatul incoltit de angajati.

Odata scapat din mainile personalului, se indreapta, iar spre bani, dar de cealata parte a tejghelei.

##VIDEO121696##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

In timp ce barbatul cu arma in mana incearca sa restabileasca ordinea, colegul sau se chinuie sa scoata banii din casa de marcat. Insa, operatiunea este ingreunata de un alt angajat, care sare sa impiedice furtul.

Dupa indelungi incaierari, unul dintre atacatori reuseste sa smulga cu totul sertarul si sa ia incasarile din noaptea respectiva.

Circul, insa, nu se incheie aici! Ca sa-i tina ocupati pe angajati cat timp casa de marcat este golita, barbatul cu arma se ia la incaierare cu acestia. Degeaba tine un pistol in mana pentru ca oamenii nu se feresc sa-l loveasca, sa-l imbranceasca ba chiar si sa-i sparga farfurii in cap!

Sacrificiul pentru aceasta misiune este suprem.

In timp ce unul dintre hoti ia banii si pleaca, celalalt inca se razboieste cu angajatii si primeste lovituri din toate partile. Dupa cateva momente intoarce spatele si o ia la sanatoasa. De, nu-i usor sa fii hot! Cei doi agresori au fost prinsi cateva ore mai tarziu si arestati.

 

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.